Pašmāju blogere Anete Ozoliņa drosmīgi parāda savu dupsi un kājas, uz kurām redzams celulīts (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā blogere Anete Ozoliņa sociālajos tīklos dalījusies ar drosmīgiem foto, kuros parāda, ka celulīts sievietei nav nekas nosodāms. 

Kadros Ozoliņa iemūžināja savu pēcpusi un kājas, publiskojot tās bez rediģēšanas "fotošopā". Pie attēliem viņa dalījās ar savu stāstu:

"Draudzīgs rīta atgādinājums, ka tavs dibens ir pilnīgi normāls. Bildes ar dažu minūšu atstarpi bez jebkādas tekstūras apstrādes. 

Šovasar man rādījās reklāma par celulīta procedūru GRŪTNIECĒM! Pa ielu ejot redzēju salonus, kas piedāvā IZĀRSTĒT celulītu. Kopš kura laika tā ir slimība?

Patiesībā tā ir daļa no sievietes ķermeņa anatomijas, tā kā mums tauku krājumiņi izvietoti ne tik blīvi, lai labāk saglabātu ķermenī siltumu un ļautu ādai pastiepties, kad gaidāms ģimenes pieaugums.

Visa tā cīņa ar celulītu man liekas pārpūsta! Tas ir kārtējais mārketings, lai pārdotu 101 procedūru, līdzekli utt. (Man bija celulīts arī 16 gados, kad biju XS izmērs). Un pat bērniem var redzēt celulītu. Ar viņiem arī tad "kaut kas nav kārtībā"? 

Ir skaisti kā ir!" rakstīja blogere. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anete Ozoliņa (@paradimodi) on

Komentāros Ozoliņas atbalstītājas metās izteikt blogerei pateicību par drosmi publicēt šādus foto un stāstu, kā arī piekrita viņas viedoklim. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu