Šūmahera uzvārds atgriežas F-1 - leģendārā Mihaela dēls Toskānas trasē debitēs pie F-1 stūres (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Šūmahers
Miks Šūmahers Foto: AFP / Scanpix

Leģendārā F-1 pilota Mihaela Šūmahera dēls Miks šajā nedēļas nogalē pirms Toskānas "Gran Prix" piedzīvos debiju pie F-1 bolīda stūres, vēsta "Daily Star".

Pirms gaidāmās sacīkstes Tuskānā pie iespējas vadīt F-1 bolīdu tiks leģendārā Mihaela Šūmahera dēls Miks. 21 gadu vecais pilots pie savas iespējas tiks piektdienas treniņbraucienos.

Tiesa, nav zināms, kuras komandas bolīdu jaunais pilots varēs izmēģināt, bet ticamākie kandidāti ir "Alpha Romeo" un "Haas" vienības, kas sacīkstēs piedalās ar "Ferrari" dzinējiem. Tāpat Šūmahers ir arī "Ferrari" pilotu akadēmijas audzēknis.

Šūmahers jaunākais pārstāv F-2 vienību "Perma Racing", kam ir ciešas attiecības ar F-1 komandām "Ferrari" un "Mercedes". Pārstāvot minēto vienību, Miks šobrīd F-2 ir individuālā kopvērtējuma otrajā pozīcijā un pēdējās sacīkstēs izcīnīja uzvaru.

Atzinīgus vārdus par jauno talantu jau iepriekš ir teicis "Ferrari" boss Matia Binito: "Viņam ļoti labi šosezon veicas F-2. Viņa pienākums ir progresēt un to viņš arī dara. Mēs pavisam drīz spriedīsim par to, ko ar viņu plānojam darīt nākamgad."

Šūmahers jaunākais pirmo reizi piesaistīja mediju uzmanību pēc tam, kad 2018. gadā izcīnīja F-3 Eiropas čempiona titulu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu