Neticama izglābšanās! Alnis palīdz atrast mežā apmaldījušos sirmgalvi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alnis. Ilustratīvs foto.
Alnis. Ilustratīvs foto. Foto: Pixabay

Otrdienas, 8. augusta rītā, pie Paides mākslīgā ezera, kāda vīrieša uzmanību piesaistīja alnis, kā rezultātā tika atrasta sirmgalve, kura dienu iepriekš apmaldījusies mežā, vēstī laikraksts "Järva Teataja".

"Šim alnim vajadzētu piešķirt ordeni par dzīvības glābšanu," sacīja Paides iedzīvotājs Marko Haugs, kurš ap pulksten 10 rītā pastaigājās gar Paides mākslīgo ezeru un pamanīja alni, kas gulējis un grauzis zāli.

Tā kā vīrietis nav sapratis, vai redzētais dzīvnieks ir alnis vai lācis, viņš piezvanījis pazīstamam fotogrāfam un dabas pētniekam. Vīrietis alni nofotografējis un devies mājup. Atgriežoties, pie ezera pamanījis policistus un uzrunāto fotogrāfu, kurš bija ieradies, lai aplūkotu alni, tomēr dzīvnieks nekur nebija atrodams. Pārmeklējot krūmus, blakus ceļam aizaugušā grāvī fotogrāfs pamanījis apmaldījušos sirmgalvi, tāpēc izsaucis policiju un ātro palīdzību. Par laimi, sieviete bija ģērbusies biezā jakā, tāpēc nenosala, neskatoties uz zemo gaisa temperatūru. 

"Visneticamākais šajā stāstā ir tas, ka alnis atradās tajā pašā vietā, kur sieviete grāvī gulējusi. Domāju, ka alnis mēģināja norādīt uz konkrēto vietu," piebilda Haugs.

Paides policijas iecirkņa reģionālais vadītājs apliecināja, ka 71 gadu vecā kundze dienu iepriekš bija pazudusi. Likumsargi no kundzes radiniekiem saņēmuši informāciju par vietu, kur sirmgalve mēdza pastaigāties.

Notikuma vietā ieradās neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests un sirmgalve tika nogādāta slimnīcā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu