Zināms, kurai F-1 vienībai pievienosies četrkārtējais čempions Sebastians Fetels

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sebastians Fetels
Sebastians Fetels Foto: EPA/Scanpix

Kļuvis zināms, kuru F-1 vienību nākamajā sezonā pārstāvēs slavenais Sebastians Fetels, vēsta BBC.

"Ferrari" jau sezonas sākumā izziņoja, ka nākamgad neturpinās sadarbību ar četrkārtējo F-1 čempionu Sebastianu Fetelu. Ilgāku laiku nebija skaidrības par to, kur vācietis varētu turpināt karjeru.

Tagad uz šo jautājumu ir rasta atbilde. 2021. gadā Fetels pārstāvēs "Aston Martin" vienību, kas šosezon zināma kā "Racing Point".

"Esmu ļoti lepns paziņot, ka 2021. gadā kļūšu par "Aston Martin" pilotu. Mani patīkami pārsteidza komandas sasniegumi šajā sezonā un ticu, ka nākotne ir vēl gaišāka. Lavrenca [Strolla] attieksme pret šo sportu ir iedvesmojoša un ticu, ka visi kopā šeit spēsim uzbūvēt ko īpašu," savā paziņojumā izteicās 33 gadus vecais Fetels.

Fetels nākamajā sezonā "Aston Martin" rindās aizstās 30 gadus veco Serhio Peresu, kuram gan līgums ar komandu bija līdz 2022. gadam. Tomēr meksikānis neilgi pirms Fetela paziņojuma, vēstīja par savu aiziešanu no "Racing Point".

"Nedaudz sāp, jo es savu likmi liku uz komandu, kad tā gāja cauri smagiem laikiem. Mēs spējām pārvarēt vairākus šķēršļus un esmu lepns, ka varēju izglābt vairāku komandas biedru darbus. Es paturēšu atmiņas par lieliskajiem mirkļiem, ko piedzīvojām kopā, kā arī draudzības un apziņu, ka allaž atdevu sevi visu," savā paziņojumā teica Peress, kurš rūpīgi izskatīšot iespējamos piedāvājumus startēt kādā citā F-1 vienībā.

Fetels "Ferrari" pārstāv jau kopš 2015. gada, bet līdz čempiona titulam ar leģendāro Itālijas komandu tā arī nav aizsniedzies. Šosezon "Ferrari" cīnās ar tehniskiem sarežģījumiem, tāpēc vācietis pie punktiem tiek daudz retāk nekā ierasts. Nākamajā sezonā "Ferrari" rindās Fetelu aizstās Karloss Sainss, kurš šobrīd pārstāv "McLaren".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu