"Uzvarētājs kļūs par sporta superzvaigzni." Gaidāmajā Brieža duelī "uz spēles" tiks likti trīs tituli (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Edijs Pālens/LETA

Maira Brieža gaidāmajā cīņā pret Junielu Dortikosu uzvarētājs tiks uzreiz pie trim apbalvojumiem, vēst Pasaules boksa supersērijas (WBSS) rīkotājs Kalle Zauerlands.

Oficiālajā WBSS paziņojumā vēstīts, ka Briedis un Dortikoss cīnīsies par trim tituliem - Starptautiskās boksa federācijas (IBF) čempiona jostu 91 kilograma svara kategorijā, supersērijas galvenā balva jeb Muhameda Ali trofeja, kā arī pazīstamā žurnāla "The Ring" čempiona tituls.

Dortikoss no savas puses "galdā" liks IBF čempiona jostu, kamēr Briedis ir "The Ring" ranga 91 kilograma divīzijas labākais bokseris. Savukārt Dortikoss minētajā rangā ir otrajā vietā.

"Lielākā balva boksā, vēsturiska josta un IBF tituls ir boksa ekselences definīcija. Šo notikumu boksa fani nedrīkst palaist garām. Ir neiespējami paredzēt, kurš tas būs, bet uzvarētājs kļūs par sporta superzvaigzni," oficiālajā paziņojumā rakstīja Zauerlands.

Cīņas augsto raudzi izcēlis arī "The Ring" redaktors Toms Grejs: "Kad cīņas likme ir Ali trofeja un "The Ring" tituls, fani var būt pārliecināti, ka redzēs boksu tā labākajā līmenī. "

Kā jau ziņots, Briedis ar Dortikosu ringā tiksies jau 26. septembrī Vācijas pilsētā Minhenē.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu