Video ⟩ Vērīgs aculiecinieks palīdz policistiem Rīgā aizturēt veikala zagļus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pašvaldības policija.
Pašvaldības policija. Foto: Edijs Pālens/LETA

Policistiem galvaspilsētas centrā izdevās aizturēt vairākus zagļus, kuri gaišā dienas laikā bija apzaguši kādu alkohola veikalu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pēcpusdienā pie policistiem, kas patrulēja Rīgas Centrāltirgus apkaimē, vērsās kāds aculiecinieks, ziņojot par trīs vīriešiem, kuri no veikala Dzirnavu ielā ir nozaguši alkoholiskos dzērienus.

Aculiecinieks sekojis šiem vīriešiem un pa tālruni informējis policijas darbiniekus par viņu atrašanās vietu. Ieraugot policijas tuvošanos, šie tipiņi mēģināja ātri pazust no likumsargu redzesloka.

Neatkarīgi no tā, ka trijotne labi pārzinājusi apkārtni un ļoti labi sapratusi, ko inspektori vēlas, laidušies ko kājas nes. Jau Ģenerāļa Radziņa krastmalā divus no trijiem bēgošajiem tomēr bija izdevies apturēt.

Tālāk noskaidrojās, ka abi vīrieši izsludināti Valsts policijas meklēšanā un nodoti likumsargiem turpmāko apstākļu noskaidrošanai.

Diemžēl policistiem pie aizturētajiem tā arī nav izdevies atrast zagto mantu, jo bēgošie no tās veiksmīgi atbrīvojušies kādā klusākā nostūrī vai arī viss guvums tā arī palika pie trešā, veiklākā skrējēja.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu