"Viņam iemānīja narkotikas." Perspektīvs krievu hokejists draugu "joka" dēļ saņēmis bargu diskvalifikāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Perspektīvais krievu hokejists Iļja Altibarmakjans saņēmis bargu diskvalifikāciju par kokaīna lietošanu. Portāla "Sport-Express" apskatnieka Alekseja Ševčenko rīcībā nonākusi informācija, ka jauno puisi iegāzuši draugi.

22 gadus vecais Altibarmakjans bija viens no spilgtākajiem Sanktpēterburgas "SKA" sistēmas spēlētājiem. Tomēr šī gada februārī organizācija negaidīti šķīrās no jaunā uzbrucēja.

Tagad parādījusies informācija, ka jaunais uzbrucējs saņēmis četru gadu diskvalifikāciju par kokaīna lietošanu. Tomēr minētais Ševčenko ziņo, ka hokejistu iegāzuži viņa draugi.

"Ja runājam par kokaīnu viņa asinīs, manā rīcībā ir nonākusi informācija, ka viņu smagi iegāzuši draugi. Viņam iemānija narkotikas, lai uzņemtu smieklīgu video, kurā redzams, kā izmainās Iļjas uzvedība," raksta Ševčenko.

Tāpat apskatnieks ziņo, ka jaunais uzbrucējs pārcelsies uz Ziemeļameriku, lai savu karjeru turpinātu tur, jo Eiropā nākamo četru gadu laikā viņš spēlēt nevarēs.

"Jā, tā ir vislielākā stulbība, bet ir skaidrs, ka ne šiem cilvēkiem ar galvu viss nav kārtībā," par hokejista "draugu" rīcību nobeigumā raksta Ševčenko.

Aizvadīto sezonu hokejists noslēdza Jaunatnes hokeja līgā (MHL), pārstāvot Sanktpēterburgas "SKA-1946", kur 51 spēlē izcēlās ar 40 (20+20)rezultativitātes punktiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu