"Kas te notiek, UFC?" Konors Makgregors uz savas jahtas saņēmis negaidītu pārsteigumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Konors Makgregors šajā vasarā paziņoja par karjeras noslēgšanu, bet slavenais īrs savā "Twitter" kontā parādījis, ka viņu piemeklējis kāds pārsteigums.

Makgregors šobrīd gatavojas 180 kilometru labdarības braucienam pāri Vidusjūrai uz ūdens divriteņa. Šo piedzīvojumu sportists veiks kopā ar Monako princesi Šarlēnu.

Tomēr, kā savā "Twitter" kontā norāda pats Makgregors, viņu uz paša jahtas piemeklējusi pagātne.

"Kas te notiek, UFC? USADA ieradās uz manas jahtas, lai iedotu man testus. Es esmu beidzis karjeru! Bet turpiniet, es viņiem ļaušu sevi testēt. Šeit viss ir dabīgs. Vienmēr un allaž."

Jāatzīmē arī, ka sava ieraksta komentāros Makgregors bijušo pretinieku Neitu Diazu nosauca par žurku. 

Šāds tests tika veikts, jo Makgregors savu vārdu nav izņēmis no USADA dopinga testēšanas saraksta, kā to ir darījuši citi cīkstoņi, kuri nesen noslēdza karjeru, piemēram, Daniels Kormjē un Henrijs Sehudo. Tas izskaidro, kāpēc Makgregors joprojām ir atrodams UFC oficiālajā rangā, kamēr Kormjē un Sehudo tur vairs nav.

Fakts, ka Makgregors joprojām ir USADA dopinga testēšanas sarakstā liek domāt, ka īra karjeras noslēgums patiesi ir bijis blefs un pastāv liela iespēja, ka 2021. gadā MMA fani viņu varēs gaidīt atpakaļ oktagonā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu