Zviedrijas princese Sofija atklāj, vai būtu gatava pamest karaļnamu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Zviedrijas princese Sofija nesenā intervijā pastāstīja par pašas izveidoto labdarības organizāciju un atklāja, vai viņa kādreiz varētu apsvērt iespēju atteikties no karaļnama pienākumiem.

3. septembrī pirmizrādi piedzīvoja dokumentālā filma "Princese Sofija: Projekts rotaļu laukums" (Angļu val."Princess Sofia: Project Playground"), kas vēsta par Zviedrijas princeses izveidotās labdarības organizācijas panākumiem.

Sofija 2010. gadā kopā ar draudzeni Frīdu Vesterbergu nodibināja labdarības organizāciju "Projekts rotaļu laukums". Labdarības organizācija veltīta Dienvidāfrikas neaizsargātajiem bērniem, vardarbības upuriem un tā piedāvā drošu vietu izaugsmei un attīstībai. Kopš ienākšanas karaliskajā ģimenē Sofija ir aktīvi darbojusies kā Goda priekšsēdētāja un viņu aizrauj labdarības organizāciju darbība.

Nesenā intervijā 35 gadus vecā princese atzina, ka nebūtu spējīga pamest karaļnamu, kā to izdarīja Megana Mārkla un princis Harijs

"Es domāju, ka esmu atradusi tik fantastisku līdzsvaru, un es patiešām lepojos ar saviem panākumiem," sacīja Sofija.

"Kopš es kļuvu par princesi, esmu pārdzīvojusi daudzas identitātes krīzes. Šeit, Dienvidāfrikā, esmu ieguvusi savu patieso identitāti. Šeit man ir atļauts būt tādai, kāda vēlos būt," dalījās Sofija.

Pirms nokļūšanas karaļnamā Sofija strādāja par viesmīli, modeli bija televīzijas personība. Viņas mīlestība pret Āfriku aizsākās pusaudža gados, kad viņa strādāja par brīvprātīgo palīdzības darbinieci Dienvidāfrikā, Senegālā un Ganā.

Jūnijā Zviedrijas princese Sofija un princis Karls Filips atzīmēja savu piekto kāzu gadadienu. Laulībā dzimuši divi dēli - Aleksandrs un Gabriels. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Project Playground (@projplayground) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu