Trīs ārzemju speciālisti pievienojas Rīgas "Dinamo" treneru kolektīvam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: www.dinamoriga.lv

Pētera Skudras vadītajam Rīgas "Dinamo" komandas treneru kolektīvam pievienojušies trīs speciālisti - aizsargu treneris Dmitrijs Parhomenko no Krievijas, baltkrievu vārtsargu treneris Andrejs Kudins un video treneris Igors Makarovs no Krievijas, piektdien vēsta klubs.

Viņi strādās kopā ar līdzšinējiem komandas treneriem - Raimondu Vilkotu, Aleksandru Ņiživiju un fiziskās sagatavotības treneri Raivi Miezānu.

47 gadus vecais Dmitrijs Parhomenko jau ir strādājis ar Pēteri Skudru. Viņi bija kolēģi Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandā 2017./2018. gada sezonā.

Iepriekšējās divas sezonas Parhomenko strādāja Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) klubā Novokuzņeckas "Metallurg", kur bija gan galvenais treneris, gan arī galvenā trenera asistents.

Savu trenera karjeru Parhomenko sāka 2006. gadā un līdz šim ir bijis gan galvenā trenera asistents, gan arī galvenais treneris gan kontinentālajā hokeja līgā (KHL), gan Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL).

Pirms tam Parhomenko aizvadīja visai garu spēlētāja karjeru, spēlējot aizsarga pozīcijā, un Krievijas spēcīgākajās līgās viņš dažādu komandu sastāvos kopā ir aizvadījis 566 spēles.

50 gadus vecais Andrejs Kudins savas trenera karjeras laikā ir strādājis Baltkrievijas Ekstralīgas komandā Soļigorskas "Šahtjor", bijis Baltkrievijas U-20 izlases vārtsargu treneris, divas sezonas strādāja ar KHL kluba Minskas "Dinamo" vārtsargiem, bet iepriekšējā sezonā bija MHL komandas Sanktpēterburgas "Dinamo" vārtsargu treneris.

Savas hokeja vārtsarga karjeras laikā Kudins ir spēlējis dažādās Baltkrievijas komandās.

47 vecais video treneris Igors Makarovs iepriekšējā sezonā šādus pienākumus veica citā KHL klubā Vladivostokas "Admiral".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu