Apsekojot pamestu auto, policisti palīdz atšķetināt iepriekš notikušu noziegumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš no video

Pirms pāris dienām galvaspilsētas policisti nonākuši visai interesantā situācijā un nejauši palīdzējuši atklāt noziegumu. Policija devās apsekot par ilgstoši atstātu atzītu transporta līdzekli, taču ierodoties izsaukuma vietā, atklājies, ka daļēji izdemolētajā braucamrīkā sēž kāds samiegojies jaunietis, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

Tā kā sarunas laikā noskaidrojies, ka automašīnā sēdošais ir nepilngadīgs, kārtības sargi aicinājuši viņu iesēsties policijas busiņā un ķērušies pie formalitāšu kārtošanas. Veicot personas datu pārbaudi, tika konstatēts, ka viņam ir tikai 16 gadi un viņš ir izsludināts Valsts policijas meklēšanā.

Ņemot vērā visus apstākļus, pusaudzis tika aizturēts un viņam tika likts paņemt visas mantas, kas uz to brīdi atradās automašīnā. Kad mantas bija paņemtas, viņš paziņoja, ka mašīnā atrodas arī diezgan liela naudas summa, bet policijas darbinieki pamanīja, ka naudai blakus atrodas ziedojumu kaste un radās aizdomas, ka ir veikts noziegums. Uz notikuma vietu tika izsaukta Valsts policija, procesuālo darbību veikšanai.

"Degpunktā" noskaidroja Valsts policijā, ka kriminālprocesa laikā izmeklētājiem jau ir izdevies noskaidrot no kurienes nozagta šī ziedojumu kastīte. Turklāt, gūts apstiprinājums vēl vismaz trīs noziegumiem ar ko saistīts aizturētais pusaudzis. Jauneklim ir piemērots ar brīvības atņemšanu saistīts drošības līdzeklis – viņš nonācis sociālās korekcijas izglītības iestādē. Izmeklēšana turpinās.

Video: "Degpunktā" sižets

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu