Ņenaševa: Pārmaiņas Rīgas domē ir neizbēgamas (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Partijas "Progresīvie" kandidāte Eiropas Parlamenta vēlēšanām, projekta "Iespējamā misija" skolotāja un lektore Rīgas Stradiņa universitātē Antoņina Ņenaševa piedalās partijas forumā, kurā politiskais spēks iepazīstina ar savu Eiropas Parlamenta vēlēšanu programmu "Vairāk Eiropas!"
Partijas "Progresīvie" kandidāte Eiropas Parlamenta vēlēšanām, projekta "Iespējamā misija" skolotāja un lektore Rīgas Stradiņa universitātē Antoņina Ņenaševa piedalās partijas forumā, kurā politiskais spēks iepazīstina ar savu Eiropas Parlamenta vēlēšanu programmu "Vairāk Eiropas!" Foto: Ieva Leiniša/LETA

Lai gan koalīcijas veidošanas saruna esot grūtas, pārmaiņas Rīgas domē ir neizbēgamas, šodien, atklājot partijas "Progresīvie" kongresu, teica Rīgas domē ievēlētā partijas līdzpriekšsēdētāja Antoņina Ņenaševa.

Viņa atzina, ka intensīvās sarunās par Rīgas domes koalīcijas izveidi aizvadīts daudz laika, sarunas neesot vieglas. "Turklāt brīžiem šķiet, ka daži pieredzējuši kolēģi mēģina mūs apspēlēt vai nodot mums savus aizspriedumus un vecos trikus. Mēs tos, protams, redzam un nepieļausim. Svarīgākais - mēs tos neatkārtosim," teica Ņenaševa, uzsverot, ka Rīgas domē tiks ieviesta jauna darba kultūra un pārmaiņas esot neizbēgamas.

Rīgā tiks ieviesta atklāta, godīga un iekļaujoša politika, solīja Ņenaševa, uzsverot, ka progresīvie nebaidās atklāti paust savas domas un nostāju, tas ir drosmīgi un godīgi pret sabiedrību.

Viņa vairākkārt pateicās partijas biedriem, par to, ka Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās partijai izdevies sasniegt tik augstu rezultātu.

LETA jau ziņoja, ka šodien partijas "Progresīvie" gadskārtējā kongresā paredzēts izvērtēt Rīgas domes vēlēšanu kampaņu un sasniegtos rezultātus, aģentūru LETA informēja politiskajā spēkā. Kongresa darba kārtībā paredzētas "atvērtās debates" par Rīgas nākotni un paveicamajiem darbiem, partijas "Progresīvie" pieteikumu 2021.gada pašvaldību vēlēšanām un iepazīstināšana ar rezolūciju "Zaļā pāreja rītdienai".

Kā ziņots, Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās augusta beigās uzvarēja partiju apvienības "Attīstībai/Par!" un "Progresīvo" apvienotais saraksts, iegūstot 18 no 60 mandātiem. Puse vietu frakcijā ir tieši "Progresīvajiem".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu