Ozoliņa/Skrastiņa iekļūst Pasaules tūres posma pludmales volejbolā pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Marta Ozoliņa (pa kreisi) un Luīze Skrastiņa.
Marta Ozoliņa (pa kreisi) un Luīze Skrastiņa. Foto: Latvijas Volejbola federācija

No diviem Latvijas pludmales volejbola duetiem Lietuvas galvaspilsētā Viļņā Pasaules tūres vienas zvaigznes posmā sieviešu sacensībās ceturtdaļfināla barjeru pārvarēja Marta Ozoliņa un Luīze Skrastiņa, bet Kristīne Briede/Krista Paegle sestdien zaudēja ceturtdaļfinālā.

Ar devīto numuru sacensībās izliktās Ozoliņa un Skrastiņa Viļņā izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas, ceturtdaļfinālā ar 2-0 (21:10, 21:16) sagraujot Čīles duetu Pilara Mardonesa/Paula Valtejosa (5.).

Svētdien pusfinālā Latvijas duets varēs "atriebties" mājinieču pārim Ievai Dumbauskaitei/Karolei Virbickaitei (3.), kuras ceturtdaļfinālā apstādināja otru Latvijas duetu Kristīni Briedi/Kristu Paegli (8.) - 2-1 (22:24, 21:14, 15:9).

Vīriešu turnīra ceturtdaļfinālā šodien Ardis Bedrītis/Arnis Reliņš, kuri izsēti ar devīto numuru, mērojās spēkiem ar Itālijas pāri Alberto di Silvestre/Tobia Marketo, kuri Viļņā izlikti ar ceturto numuru.

Ar 2-0 (24:22, 21:16) pārāks izrādījās Itālijas duets.

Līdz ar to Bedrītis/Reliņš tāpat kā Briede/Paegle Viļņā ierindojās dalītā piektajā vietā.

Šodien gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē tiks noskaidroti pusfinālisti, bet godalgas tiks dalītas svētdien.

Visi trīs Latvijas dueti, kuri piedalās sacensībās Viļņā, nākamnedēļ arī startēs Eiropas pludmales volejbola čempionātā Jūrmalā.

Vīriešu konkurencē šīs ir jau ceturtās Pasaules tūres sacensības, kas noris pēc pauzes, ko izraisīja Covid-19 pandēmija, savukārt dāmu konkurencē šis ir trešais turnīrs.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu