Otrdienas horoskops: 15. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops otrdienai, 15. septembrim.

AUNS Pirms sāc jaunas lietas, derētu pārliecināties, vai esi pienācīgi paveicis iesāktos darbus! Šodien steiga pavisam noteikti neatmaksāsies. Attiecībās ar kolēģiem centies būt nedaudz savaldīgāks, iecietīgāks.

VĒRSIS Diezgan saasināti uztversi kritiku no līdzgaitnieku puses. Tomēr ir vērts ieklausīties arī ne tik patīkamos vārdos, jo tajos šoreiz var slēpties liela daļa patiesības. Dienas izskaņu pavadi kopā ar mīļoto, tas jūtami uzlabos omu.

DVĪŅI Veiksies darbs ar informāciju, tās apkopošanu, analīzi. Iespējams, savu vairāk pierādīs Dvīņi, kuri saistīti ar zinātnes lauciņu, masu medijiem, tirgus izpēti, mārketingu. Ģimenes dzīvē būsi atvērts pārmaiņām.

VĒZIS Alksi paplašināt redzesloku, iegūt jaunus lietišķos kontaktus. Ir vērts rūpīgāk ieklausīties pieredzes bagātāku kolēģu sacītajā, kā arī vairāk mācīties no citu kļūdām. Brīžiem vari sajust piezogamies grūtsirdību, taču to gan vajadzētu gaiņāt prom!

LAUVA Enerģiskuma un apņēmības trūkumu tev noteikti nevarēs pārmest. Rosīsies uz nebēdu. Iespējams, paveiksi vairāku dienu normu. Šoreiz gan priekšniecība var būt nedaudz kūtrāka tevis novērtēšanā, taču tas nekādi nemazinās tavu entuziasmu.

JAUNAVA Liela nozīme būs tam, vai spēsi pielāgoties apstākļiem, būt gana elastīgs situācijās, kad jārod līdzsvars starp savām un citu vajadzībām. Esi nedaudz piesardzīgāks, risinot ar tieslietām, birokrātiju un nekustamo īpašumu saistītas lietas.

SVARI Liela nozīme būs saskanīgām attiecībām ar kolēģiem. Galvenokārt jau tādēļ, ka tev būs nepieciešams viņu atbalsts. Šobrīd var aktualizēties saimnieciski organizatoriski jautājumi. Mājas dzīvē meklēsi mieru un saskaņu.

SKORPIONS Ja apkārt notiekošajam spēsi pieiet ar vēsu prātu un sev raksturīgo apdomu, tad lietas ies tev vēlamajā virzienā. Turpretim, ja ļausi spriedzei ietekmēt pieņemamos lēmumus, ātri vien iedzīvosies nevajadzīgās problēmās.

STRĒLNIEKS Vari izjust nepieciešamību viest lielāku skaidrību privātajā dzīvē, sakārtot kopdzīves jautājumus. Visticamāk, arī otrajai pusītei būs līdzīga nostāja. Galvenais būt atklātam pret sevi, apkārtējiem. Darba lietas liekus jautājumus neradīs.

MEŽĀZIS Radīsi teicamu saskaņu ar līdzcilvēkiem. Nebūs brīnums, ja saņemsi ne vienu vien uzmanības apliecinājumu no pretējā dzimuma puses. Kāds Mežāža zīmes pārstāvis nolems veikt pārrunas ar bosu par iespējamo paaugstinājumu amatā.

ŪDENSVĪRS Atbilstošs brīdis, lai pievērstos ar pedagoģiju, psiholoģiju un socioloģiju saistītajam. Kādu Ūdensvīru patīkami pārsteigs otrā pusīte, kura būs sarūpējusi romantiskas vakariņas vai ko vēl aizraujošāku, atmiņā paliekošāku.

ZIVIS Pēc dabas esi diezgan kautrīgs, atturīgs, tomēr šobrīd alksi pēc sabiedrības uzmanības, atzinības. Enerģiskākie zīmes pārstāvji var nolemt stāties plašākas auditorijas priekšā, apliecināt savus radošos talantus.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu