Sestdienas horoskops: 19. septembris (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops sestdienai, 19. septembrim. 

AUNS Diena, kurā izjutīsi pretrunīgas emocijas. No vienas puses, vēlēsies ļaut vaļu savai ugunīgajai, nedaudz neprognozējamajai dabai, taču no otras parādīsies tendence apšaubīt savus lēmumus. Tavs uzdevums rast zelta vidusceļu!

VĒRSIS Tu būsi par piemēru citiem, kā ir jābauda brīvdiena. Savukārt tie Vērši, kuri pienākuma saukti dosies uz darbu, spēs ātri un “nesāpīgi” tikt galā ar uzticēto. Tā vai citādi, vakaru vēlēsies pavadīt romantiskās noskaņās.

DVĪŅI Mēness līdz pat vakaram turpina atrasties Svaros, tas nozīmē, ka dienas lielāko daļu droši vari veltīt sabiedriskām iecerēm, kultūras pasākumiem, jautrībai draugu lokā. Attiecībās ar mājiniekiem viegli radīsi kopīgu valodu, emocionālo saskaņu.

VĒZIS Dienas pirmajā pusē būsi vairāk noskaņots laiku pavadīt mājās, pievērsties atvasītēm, viņu skolas gaitām. Turpretim pēcpusdienā tevi vilinās izklaide, krāšņa ballīte, kura ļautu izsisties no ikdienas pelēcības, aizmirst visas rūpes.

LAUVA Droši vari risināt attiecību jautājumus. Savukārt, kopdzīvei esot harmonijā, zvaigznes iesaka bez liekas kavēšanās ļauties dzīves baudīšanai. Jautrai izklaidei tev noteikti būs nepieciešama radošu, dzīvespriecīgu cilvēku kompānija.

JAUNAVA Centies noskaņoties uz pozitīvas nots, jo tā diena paies daudz tīkamāk. Saskarsmē ar mājiniekiem būtu vēlams atturēties no kritizēšanas, esi pielaidīgāks pret jaunākās paaudzes untumiem. Dienas izskaņā velti laiku otrajai pusītei.

SVARI Būsi burtiski izslāpis pēc tīkamas atpūtas, tāpēc ātri vien sadabūsi rokā aktīvākos un lustīgākos paziņas, ar kuriem dosies dzīvē. Pēcpusdienā iespējamas negaidītas un ļoti patīkamas atkalredzēšanās. Vakarā neaizraujies ar grādīgajiem.

SKORPIONS Darba nedēļas saspringtais temps būs darījis savu, un tu vēlēsies vienkārši nedarīt neko, atpūtināt nervus, atgūt iztērētās enerģijas rezerves. Visticamāk, vajadzīgo harmoniju radīsi pie dabas, jo īpaši vēlama jūras klātbūtne.

STRĒLNIEKS Vari kļūt nedaudz šaubīgs, neizlēmīgs, kas apgrūtinās dienas izklaides programmas nospraušanu. Kā varbūtējs risinājums izrādīsies atpūtas organizēšanas uzticēšana otrajai pusītei. Tu savukārt ļaujies straumei, baudi mirkli!

MEŽĀZIS Būs pagrūti atslēgties no profesionālajā jomā notiekošā, taču to vajadzēs izdarīt, kaut vai lai “nepārdegtu tavi drošinātāji”. Ir vērts ieklausīties laulātā ieteikumos, ļaut lai viņš palīdz noņemt uzkrāto spriedzi.

ŪDENSVĪRS Viens no galvenajiem labsajūtas nosacījumiem būs tas, ka varēsi darīt to, kas pašam tīk, tā sakot, atrast vajadzīgo neatkarības devu. Aktivitātēm, kuras realizēsi, nemaz nebūs tik liela nozīme kā brīvības sajūtai.

ZIVIS Tevi vilinās romantiski piedzīvojumi, erotiskās baudas. Drosmīgākie zīmes pārstāvji arīdzan uzdrīkstēsies īstenot daļu no iegribām. Savukārt citi apcerēs savas vēlmes fantāziju līmenī, kas izraisīs ne mazāk krāšņas emocijas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu