Ugunsdzēsēji Jaunolainē no degošas mājas izglābj sievieti, kura ugunsgrēka laikā vēl paspēj sarīkot kautiņu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji ieradušies likvidēt ugunsgrēku. Ilustratīvs foto
Ugunsdzēsēji ieradušies likvidēt ugunsgrēku. Ilustratīvs foto Foto: Zane Bitere/LETA

Ugunsdzēsēji no degošas mājas Jaunolainē izglābuši gados jaunu sievieti, kura snaudā nepamanīja sildītāja uzliesmošanu istabā un ugunsgrēka laikā vēl pamanījās sarīkot kautiņu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pionieru ielā, Jaunolainē pievakarē risinājušies karsti notikumi gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Privātmājas koridorā pēkšņi aizdegās sildītājs un uguns briesmām tika pakļauta kāda nama iemītniece.

Istabas ātri piepildījās ar dūmiem, tāpēc nostrādāja ēkā uzstādītā ugunsdrošības signalizācija. Pēc piecpadsmit minūtēm pie degošās ēkas jau pulcējās glābēji un mediķi.

Aptuveni trīsdesmit gadus veco sievieti, kas ugunsnelaimes izcelšanās brīdī gulēja un dūmu detektora skaņas nedzirdēja, no liesmām izvilka ugunsdzēsēji.

Pēc brīža adresē ieradās nama saimniece, kundze gados, izglābtās sievietes māte, kurai pēc ieraudzītā palika slikti. Viņa nonāca mediķu brigādes automašīnā.

Arī izglābtajai sievietei bija nepieciešama ārstu apskate, taču, visdrīzāk, būdama kādu apreibinošu vielu iespaidā, viņa nolēma, ka mediķi var pagaidīt. Skaļi kliedzot, sieviete uzbruka kādai radiniecei.

Risināt konfliktu palīgā atbraukuši pašvaldības policisti. Kaimiņi atklāj iespējamo iemeslu, kādēļ sieviete bija tik agresīvi noskaņota, tostarp slimību un smagu stāvokli.

Pēc divām stundām glābēji pabeidza dzēšanas darbus un devās prom no notikuma vietas. Kopējā degšanas platība bija 25 kvadrātmetri un, pateicoties dienestu pūlēm, izdega tikai priekšnams, bet pārējā māja palika uguns neskarta. Nama saimniecei mediķi sniedza pirmo palīdzību un vēlāk palaida mājās.

Diemžēl sirmās kundzes nams nebija apdrošināts, taču no jebkādas raidījuma "Degpunktā" piedāvātās palīdzības ēkas remontēšanai, kundze atteicās.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu