NBA aizvadītajā naktī: Lebrons un "Lakers" spēlēs konferences finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: Leta/Reuters

Losandželosas "Lakers" komanda sestdien pēc desmit gadu pārtraukuma sasniedza Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Rietumu konferences finālu.

"Lakers" konferences pusfināla piektajā spēlē ar rezultātu 119:96 (35:20, 27:31, 33:18, 24:27) pārspēja Hjūstonas "Rockets", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 4-1.

Losandželosas komandas pārsvars jau pirmajā ceturtdaļā pārsniedza 20 punktus, pēc tam tas tika samazināts, taču "Rockets" tā arī nespēja izlīdzināt rezultātu.

"Lakers" rindās ar 29 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Lebrons Džeimss, bet 13 punkti un 11 bumbas zem groziem bija Entonijam Deivisam.

"Rockets" no zaudējuma neglāba Džeimsa Hārdena 30 punkti.

Nepilnas astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām Rasels Vestbruks iesaistījās asā vārdu apmaiņā ar Reidžona Rondo vecāko brāli Viljamu, kurš spēli raudzījās no ģimeņu sēdvietām. Pēc konflikta Rondo ģimenes pārstāvis tika izraidīts no zāles.

"Lakers" pēdējo reizi konferences finālā spēlēja 2010.gadā, kad Kobes Braienta ērā pēdējo reizi izcīnīja NBA čempiontitulu.

Otrā Rietumu konferences pusfinālā Losandželosas "Clippers" ir vadībā pret 3-2 pret Denveras "Nuggets". Austrumu konferences finālā spēlēs Maiami "Heat" un Bostonas "Celtics" komandas.

NBA sezona turpinās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu