Sezonas pirmajā izbraukumā Rīgas "Dinamo" devušies nepilnā sastāvā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra uz Rīgas "Dinamo" soliņa
Pēteris Skudra uz Rīgas "Dinamo" soliņa Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" jaunās sezonas pirmajā izbraukumā devusies bez savainojumu guvušā uzbrucēja Džeisī Lipona, informē klubs.

Svētdien komanda ar līgumreisu devās izbraukumā, kurā aizvadīs mačus Novosibirskā, Habarovskā un Nursultanā.

Izbraukumā devušies trīs vārtsargi, deviņi aizsargi un 14 uzbrucēji.

Pēteris Skudra ar saviem palīgiem uz šīm spēlēm līdzi ir paņēmuši: vārtsargus - Staņislavu Gaļimovu, Iļju Proskurjakovu un Bruno Brūveri; aizsargus - Metjū Majoni, Morganu Elisu, Kristapu Sotnieku, Kristapu Zīli, Ondržeju Vitāsek, Endrū O'Braienu, Ernestu Ošenieku, Rīsu Skārletu un Jāni Jaku; uzbrucējus - Lauri Dārziņu, Miku Indraši, Miķeli Rēdlihu, Zeku Mičelu, Konstantinu Komareku, Gintu Meiju, Mārtiņu Dzierkalu, Emīlu Ģēģeri, Danielu Bērziņu, Renāru Krastenbergu, Patriku Zabusovu, Denisu Paršinu, Pāvelu Černovu un Metu Vaitu.

Neliela savainojuma dēļ uzbrucējs Džeisī Lipons paliks Rīgā, tāpat kā nesen nolīgtie uzbrucēji Genādijs Stoļarovs un Jevgeņijs Gračovs.

Robertu Mamčics turpinās spēlēt fārmklubā "Zemgale"/LLU, bet jaunie Reinis Liepiņš, Deniss Fjodorovs, Kaspars Ziemiņš, Daņila Larionovs ir Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandā "Rīga".

Rīdzinieki sezonas ievadā trīs spēlēs izcīnījuši vienu uzvaru. Vispirms, galvenā trenera amatā debitējot Pēterim Skudram, "Dinamo" mājās ar 2:3 piekāpās Kazahstānas komandai Nursultanas "Baris", nākamajā mačā ar 1:3 atzina vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētās Helsinku "Jokerit" pārākumu, bet trešajā spēlē ar 4:3 uzveica uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas apgabala "Vitjaz".

Piektdien mājas spēļu sērijas noslēgumā bija paredzēta tikšanās ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik", taču pretinieku komandā tika konstatēti vairāki Covid-19 gadījumi, tāpēc cīņa uz nenoteiktu laiku ir pārcelta.

Par "Dinamo" galveno treneri jūlijā tika iecelts latviešu speciālists Pēteris Skudra, bet viņam asistē Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas "Rīga" pagājušās sezonas galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs. Šonedēļ Skudras vadītajai komandai pievienojās aizsargu treneris no Krievijas Dmitrijs Parhomenko, baltkrievu vārtsargu speciālists Andrejs Kudins un video treneris no Krievijas Igors Makarovs.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu