Foto ⟩ Krāšņi un klasiski - pie Rīgas Motormuzeja pulcējas teju 200 kolorīti automobiļi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Svētdien, 13. septembrī, pie Rīgas Motormuzeja norisinājās "AAK Youngtimer Rally" sekcijas viens no sezonas noslēdzošajiem pasākumiem "Youngtimer & Motul Coffeetime". Savukārt, muzejā bija iespējams piedalīties Tēvu dienas apsveikumu darbnīcā un izspēlēt spēli Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē, vēstīts Rīgas Motormuzeja mājaslapā.

Dalību "Youngtimer & Motul Coffeetime" apstiprināja 200 klasiskie automobiļi un motocikli no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas.

Kā interesantākos dalībniekus var minēt "Chevrolet Impala", "Volvo 1800S", "Citroën DS 23", "Dodge Challenger", "Alfa Romeo SZ" un "Ferrari 348tb".

"Jau par mūsu pasākumu un Tēvu dienas tradīciju ir kļuvis vienreiz gadā šo pasākumu rīkot pie Rīgas Motormuzeja un Biķernieku trasē, kur atmosfēra ir tieši kā radīta šādiem svētkiem," stāstīja "Youngtimer Rally" organizators Valts Ceplevičs.

"Kā katru gadu, arī šoreiz ir pieteikušies vairāki līdz šim neredzēti automobiļi un motocikli. Šogad, ņemot vērā pulcēšanās ierobežojumus un, lai nedaudz samazinātu dalībnieku skaitu, esam izlēmuši pieturēties tikai pie "youngtimer" modeļiem, bet nākotnes klasikas modeļus atstāt nākamajai sezonai. Neskatoties uz to, šis būs 2020. gada lielākais klasisko auto pasākums Latvijā," norādīja Ceplevičs.

"Youngtimer & Motul Coffeetime" mērķis ir sapulcēt visus esošos un potenciālos dalībniekus, interesentus un klasisko auto entuziastus kopīgā pasākumā. Tā ir lieliska iespēja nepiespiestā atmosfērā un laiskā svētdienas noskaņojumā satikties, aprunāties, apskatīt spēkratus, veidot jaunus kontaktus un apmeklēt Rīgas Motormuzeju.

Kā vēsta pasākuma nosaukums, tad autentisko spēkratu atmosfēru papildinās arī dažādi tematikai atbilstoši kafijas tirgotāji un ēdinātāji: VanCoffee ar pirmās paaudzes Ford Transit, Picu Bārs GAZ 53 kā arī RollingCoffee ar MINI kafijas auto un citi.

"Youngtimer & Motul Coffeetimer" pasākums skatītājiem pie Rīgas Motormuzeja bija bezmaksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu