"Esmu bijis izklaidēties kopā ar Konoru - tas ir patiešām traki." UFC prezidents komentē Makgregora arestu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deina Vaits un Konors Makgregors
Deina Vaits un Konors Makgregors Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē par iespējamu seksuālo vardarbību un nepiedienīgu rīcību tika arestēts slavenais jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Konors Makgregors. Savas domas par īra jaunākajām problēmām ar likumu izteicis arī UFC prezidents Deina Vaits.

Makgregors sestdien Korsikā tieši pirms dalības labdarības braucienā pāri Vidusjūrai tika arestēts par iespējamu seksuālo vardarbību. Cīkstonis tika nopratināts un atbrīvots, bet izmeklēšana turpinās.

Pēc "UFC Vegas 10" cīņu šova sarunā ar medijiem savas domas par notikušo atklāja arī UFC prezidents Deina Vaits, kurš gan neslēpa, ka īru cīkstonim patīk uzdzīvot.

"Dzīvojot tādu dzīves stilu mēdz notikt trakas lietas. Tu mēģini iet izklaidēties un uzvesties normāli, bet šādi atgadījumi reizēm notiek. Konors ir beidzis karjeru, līdz ar to neesmu ar viņu runājis. Esmu pārliecināts, ka viņam mans padoms un palīdzība nav vajadzīga, bet viņš droši var man zvanīt," sacīja Vaits.

Tāpat slavenās MMA organizācijas boss atklāja, ka ir devies izklaidēties kopā ar īru cīkstoni, kā rezultātā viņam esot izpratne par to, kas varējis notikt.

"Es nekādā veidā neaizstāvu Konoru. Es par šo situāciju nezinu pietiekami daudz, lai vispār par to runātu. Bet tas, ko es zinu ir, ka esmu bijis izklaidēties kopā ar Konoru - tas ir patiešām traki," sakāmo nobeidza Vaits.

Makgregora nometne visas apsūdzības ir absolūti noliegusi, izsakot brīdinājumu visiem, kuri īra jaunāko saskriešanos ar likumu mēģinās popularizēt, balstoties uz nepamatotiem faktiem.

Viens no Francijas vadošajiem TV kanāliem "France 3 Corse" noskaidrojis, ka Makgregors bārā savu miesas sargu pavadībā rādījis "privātas ķermeņa daļas" kādai sievietei, kura devusies uz tualetēm.

Makgregors oktagonā pēdējo reizi izgāja šī gada 19. janvāri, kad 40 sekundēs uzveica Donaldu Seroni, bet jūnijā īrs paziņoja par karjeras noslēgšanu, tiesa, viņš savu vārdu no USADA testēšanas saraksta vēl nav izņēmis.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu