Foto ⟩ Latvijā iemīļoti aktieri pulcējas jaunā seriāla "Nemīlētie" izstādē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

10. septembrī tirdzniecības centrā “Alfa” tika atklāta TV3 seriāla “Nemīlētie” interaktīvā izstāde, kuras laikā apmeklētāju acu priekšā atdzīvojās seriāla tēli. Izstādes atklāšanā viesojās arī seriāla aktieri - Ģirts Ķesteris, Zane Daudziņa, Edijs Zalaks, Ģirts Rāviņš, Samira Adgezalova, Egils Melbārdis, Daiga Gaismiņa, Gundars Grasbergs, Andrejs Alens, Juris Lisners, Tom J. Benedict.

No 10. septembra līdz pat 9. oktobrim tirdzniecības centrā “Alfa” apmeklētājiem būs apskatāma TV3 seriāla “Nemīlētie” interaktīvā izstāde, kas veidota, izmantojot paplašinātās realitātes iespējas, sadarbībā ar tehnoloģu aģentūru “Overly”.

Izstādē ir apskatāmi deviņpadsmit seriāla varoņu foto stāsti, kurus ir iemūžinājis fotogrāfs Lauris Vīksne. Izstādes bildes ir tapušas Rīgā, industriālajā kvartālā “Sporta iela 2”, kas ir bijusi arī viena no seriāla filmēšanas lokācijām. Izmantojot “Overly” aplikāciju, varoņus ir iespējams iedzīvināt, noklausoties un iepazīstoties ar katra tēla paša ierunātiem stāstiem - dziļi patiesiem, skarbiem un arī sāpīgiem.

Viens no stāstiem, kas ir atklāts izstādē, ir Valērijas loma, kuru seriālā atveido aktrise Zane Daudziņa. Valērija ir sieviete, kura ir mīloša un uzticīga sieva savam vīram – mafijas bosam Makaram (Ģirts Ķesteris). Taču Valērijai nav īstu draugu, jo visi zina viņas vīra nodarbošanos, tādēļ Valērija cenšas rast dzīves piepildījumu, palīdzot pusaudžiem, kuriem ir emocionālas bērnības traumas.

“Seriālā es atveidoju materiāli nodrošinātu sievieti – Valēriju, kurai dzīvē nekā netrūkst – viņai ir fantastisks vīrs, lieliska karjera, bet tās emocijas, ko viņa slēpj, ir ģimenes mīlestības trūkums. Valērijas dzīves stāsts cilvēcīgi paskaidro, kā bērnības traumas mudina izdarīt slidenas izvēles, ļaujoties kārdinājumam un nepiepildītajam. Un šajā lomā Valerija ir īsts, dzīvs cilvēks, kas parāda, ka arī “bagātie raud” un es ceru, ka arī izstādes apmeklētāji un seriāla skatītāji spēs lomās atpazīt arī sev apkārtējos cilvēkus, saprotot, kādēļ viņš pieņem tādus lēmumus! Un līdzīgi, kā Valērija seriālā, arī es gribu skatītājus aicināt būt tā palīdzīga roka tiem, kura tajā brīdi otram ir nepieciešama!”

Seriāla interaktīvā izstāde būs apskatāma līdz pat 9. oktobrim t/c “Alfa” darba laika ietvaros. – katru dienu no plkst. 10.00 līdz 21.00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu