"Gaidām vēstuli no Latvijas premjerministra." Vladislavs Tretjaks par gaidāmā hokeja PČ norisi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vladislavs Tretjaks
Vladislavs Tretjaks Foto: Edijs Pālens/LETA

Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) biedrs un Krievijas hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks sarunā ar portālu "TASS" stāstīja par pašreizējo situāciju saistībā ar gaidāmo pasaules čempionātu hokejā.

Paredzēts, ka 2021. gada hokeja čempionātu uzņems Rīga un Minska, bet, ņemot vērā politisko situāciju Baltkrievijā, tā norise šajā valstī ir apdraudēta.

Tretjakam, kurš arī ir IIHF biedrs, sarunā ar TASS tika uzdots jautājums par čempionāta iespējamu pārvietošanu no Baltkrievijas uz citu valsti.

"Uz šo jautājumu es varēšu atbildēt pēc 17. septembra. Kā teica Rene Fāzels [IIHF prezidents], kurš bija Maskavā - mēs gaidām vēstuli no Latvijas premjerministra. Oficiālu vēstuli. Ja tāda atnāks, mēs apspriedīsim šo jautājumu padomes sēdē," skaidroja bijušais vārtsargs.

Tomēr Tretjaks uzskata, ka Baltkrievija varētu saglabāt tiesības rīkot čempionātu: "Kā iepriekš teica Fāzels, nekādas izmaiņas pagaidām nav plānotas. Nav arī nekādu iesniegumu. Baltkrievija 2014. gadā sarīkoja lielisku pasaules čempionātu. Man nav šaubu, ka viņi spēs nodrošināt drošību un kārtību un turnīru sarīkotu visaugstākajā līmenī."

Savukārt Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols sarunā ar TVNET skaidroja, ka Latvija izskata iespēju gaidāmo hokeja čempionātu rīkot vienatnē.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu