Video "Tikai Krievijā..." Slavenais Haritonovs uz debiju boksa ringā dodas īsta lāča pavadībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē Maskavā norisinājās cīņu šovs, kurā ringā devās arī bēdīgi slavenais krievu MMA cīkstonis Sergejs Haritonovs. Tiesa, lielāko uzmanību piesaistīja tieši Haritonova gājiens uz ringu.

Haritonovs šoreiz aizvadīja cīņu pēc boksa noteikumiem un viņa pretinieks bija vīrs, kurš reiz nokautēja Maiku Taisonu - Denijs Viljamss, kurš aizvadītā gada rudenī piekāpās latviešu smagsvaram Kristapam Zutim. Arī šī cīņa Viljamsam noslēdzās neveiksmīgi, jo otrajā raundā tiesnesi cīņu pārtrauca, pasludinot Haritonovu par uzvarētāju ar tehnisko nokautu.

Šī Haritonovam bija debija boksa ringā un viņš pirms cīņas atļāvās uzrīkot īstenu šovu un pirms cīņas arēnā tika ievests īsts lācis. 

Kāds "Twitter" lietotājs notikušo apkopoja pāris rindās: "Lācis, mūzikas grupa, kikboksa čempions aizvada pirmo boksa cīņu 40 gadu vecumā, dejojošas meitenes un krievu kareivji... un, jā, Denijs Viljamss. Tā tas notiek tikai Krievijā".

Kā jau minēts Haritonovs piedzīvoja savu debiju boksa ringā, savukārt 47 gadus vecais Viljamss zaudēja jau 29 reizi. Cīņu sporta veterāna kontā ir arī 54 uzvaras, bet daudzi boksa eksperti uzskata, ka pieredzējušajam sportistam ringā doties vairs nevajadzētu atļaut.

Video: Haritonova - Viljamsa cīņas spilgtākie momenti

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu