"Iespējams, pieļāvu kļūdu." Taisona atgriešanās cīņas pretinieks par gaidāmo dueli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP, AP/ Scanpix/ Apollo kolāža

Maika Taisona pretinieks gaidāmajā rudens cīņā Rojs Džounss jaunākais sarunā ar "Sky Sports" ir ieskicējis ilgi gaidītā dueļa gaitu.

Abi leģendārie bokseri ringā tiksies 28. novembrī. Gaidāmā boksa cīņa joprojām tiek traktēta kā paraugdemonstrējuma duelis, bet pats Taisons vairākkārt ir izteicies, ka viņš šai cīņai pieies ar pilnu nopietnību.

Taisons jau vairākkārt ir priecējis fanus ar video no viņa treniņprocesa rudens cīņai. Savukārt Džounss trenējas kopā ar vidējā svara čempionu Krisu Jūbenksu jaunāko. Tomēr Džounss pavisam noteikti nenovērtē Taisonu par zemu.

"Viņš joprojām ir Maiks Taisons. Viens no visu laiku spēcīgākajiem un eksplozīvākajiem cilvēkiem, kuri jebkad izgājuši boksa ringā. Ja kas, iespējams, es pieļāvu kļūdu, dodoties ringā ar viņu. Maiks ir lielāks un eksplozīvāks," stāsta Džounss.

Tāpat bijušais trīs svara kategoriju čempions uzskata, ka Taisons aktīvi uzbrukumā dosies jau kopš cīņas pirmajām sekundēm.

"Viņš nāks klajā ar pirmā raunda "uguni", nevis es. Protams, es arī esmu uz to spējīgs, bet viņš ir vairāk zināms pirmā raunda nokautu dēļ kā jebkurš cits bokseris. Varbūt, izņemot Džordžu Formenu. Viņam pretim būs ievērojami mazāks vīrs," cīņas ievadu prognozē Džounss.

Tomēr bokseris neslēpj, ka viņš ringā būs gatavs darīt visu: "Kad pienāks mirklis cīnīties, mēs cīnīsimies. Ja vajadzēs otram kost, mēs to darīsim. Notiks tas, kam ir jānotiek," nobeigumā skaidro Džounss.

Daudzi boksa eksperti šīs cīņas norisi ir kritizējuši. Vēl nesen par dueļa atcelšanu runāja bijušais boksa čempions Nigels Bens: "Viss, kas ir vajadzīgs, ir viens sitiens. Kad skatāmies, kā Maiks strādā treniņos, redzam, ka viņš nejoko. Tā Rojam būs smaga cīņa. Jā, viņš saņems 10 vai 12 miljonus, bet tas nav tā vērts, jo ir vajadzīgs tikai viens sitiens," sacīja Bens.

Tiek ziņots, ka cīņa no 12. septembra uz 28. novembri tika pārcelta finansiālu apsvērumu dēļ.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu