"Viņam vajag palīdzību." Makgregors satrauc fanus ar ierakstiem savā "Twitter" kontā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušajā nedēļas nogalē Konors Makgregors atkal nonāca likuma redzes lokā. Vakar slavenais cīkstonis savā "Twitter" kontā publicēja ierakstus, kas faniem lika satraukties par īra psihisko stāvokli.

Ziņas par Makgregora apcietinājumu pāršalca interneta vidi. "Twitter" lietotāju vidū slavenajam īram netrūka nedz kritiķu, nedz aizstāvju. Arī pats cīkstonis iesaistījās diskusijās ar citiem "Twitter" lietotājiem, pēcāk savus ierakstus izdzēšot, bet, protams, acīgākie fani paspēja Makgregora vārdus iemūžināt.

Makgregors iesaistījās diskusijā ar lietotāju vārdā Bērnija Adufa, kuras aprakstā minēts, ka viņa ir cilvēku tiesību aktīviste un pašnāvību novēršanas speciāliste.

"Es nevaru šādi turpināt. Šeit esmu satriekts," vienā no "tvītiem" rakstīja īrs.

Atbildot tikai Adufas ierakstam, slavenais cīkstonis rakstīja: "Pašnāvības novēršana, bet tu mani šādā manierē izsmej tiešsaistē, šajā drausmīgajā manas dzīves laikā. Es cenšos palikt stiprs savu bērnu un cilvēku, kuri mani mīl, dēļ. Paldies par aizvainojumiem, liekule."

Fani "Twitter" plašumos neslēpa satraukumu par Konora psihisko veselību. Persona, kura publicēja īra ierakstu ekrānuzņēmumus, pie tiem rakstīja: "Izskatās, ka Makgregoram ir vajadzīga nopietna palīdzība. Esmu par jokošanu, bet izskatās, ka viņa dzīve iziet ārpus kontroles. Es patiesi ceru, ka viņš saņems palīdzību, kas viņam ir nepieciešama."

MMA žurnālists Čisanga Malata rakstīja: "Šie [ieraksti] ir ļoti, ļoti satraucoši, lai neteiktu vairāk. Neatkarīgi no tā, ko viņš it kā izdarīja, mums ir jācer, ka viņš saņems nepieciešamo palīdzību un viss būs kārtībā."

Makgregors tika aizturēts par iespējamu seksuālo vardarbību un "privāto ķermeņa daļu" atklāšanu publiskā vietā. Slavenais cīkstonis tika nopratināts un atbrīvots, bet izmeklēšana turpinās.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu