Ar uzvaru jauno premjerlīgas sezonu sāk arī Londonas "Chelsea"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kepa un Frenks Lempards
Kepa un Frenks Lempards Foto: EPA/Scanpix

Anglijas premjerlīgas futbola sezonu ar uzvaru pirmdien sāka arī Londonas "Chelsea" vienība.

"Chelsea" viesos ar 3:1 (1:0) pārspēja Braitonas un Havas "Albion".

Vārtus Londonas kluba labā ar 11 metru soda sitienu 23.minūtē guva Žoržinju, 56.minūtē pēc viņa piespēles izcēlās Rīss Džeimss, un desmit minūtes vēlāk pēc Džeimsa piespēles vārtus guva Kurts Zumā.

Mājinieku labā 54.minūtē vienīgos vārtus guva Leandro Trosārs.

Starpsezonā "Chelsea" īpašnieks Frenks Lampards iztērēja aptuveni 200 miljonus sterliņu mārciņu (217 miljoni eiro) jaunu līgumu parakstīšanai, un 11 metru soda sitienu sarūpēja no Leipcigas vienības rekrutētais Vācijas uzbrucējs Timo Verners, kurš tika piesaistīts par 53 miljoniem sterliņu mārciņu (57,5 miljoni eiro).

No Leverkūzenes "Bayer" par 70 miljoniem sterliņu mārciņu (75,9 miljoni eiro) iegādātais Kajs Havercs nebija tik iespaidīgs, taču Lampards ir pārliecināts, ka jaunajam Vācijas uzbrucējam būs arī labākas dienas.

"Chelsea" vārtsargs Kepa Arisabalaga, kurš aizpērn tika iegādāts par 71,6 miljoniem mārciņu (77,6 miljoni eiro) kļūdījās, Trosāram panākot izlīdzinājumu Braitonas un Havas kluba labā.

Tieši "Chelsea" Anglijas premjerlīgā transfēru periodā ir tērējusi visvairāk, tāpēc Lampards pieņem titula izcīnīšanas izaicinājumu.

"Chelsea" pagājušajā sezonā pirms sarūgtinošās Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas fināla neveiksmes pret Londonas "Arsenal" finišēja 33 punktus aiz čempiones "Liverpool", taču šosezon viss var būt citādi, ja Lamparda jaunieguvumi spēlēs sekmīgi.

Citi jaunieguvumi - bijušais Amsterdamas "Ajax" spēlētājs Hakīms Zijehs un bijušais Lesteras "City" kreisais aizsargs Bens Čilvels palika malā savainojuma dēļ. Savukārt Tjagu Silva nebija pieejams, jo viņš tikko atgriezies treniņos pēc bezmaksas pārejas no Parīzes "Saint-Germain".

Vēsturnieki "Chelsea" fanu tīklā ievērojuši, ka šī bija trešā reize, kad klubs premjerlīgas sezonu sācis ar uzvaru pirmdienas vakarā, turpinājumā izcīnot uzvarētāju titulu 2014./2015. un 2016./2017.gada sezonā

Otrā pirmdienas spēlē Šefīldas "United" savā laukumā sešu minūšu laikā piekāpās Vulverhemptonas "Wanderers" ar 0:2 (0:2).

Vārtus uzvarētāju labā guva Rauls Himeness un Romēns Saiss attiecīgi mača trešajā un sestajā minūtē.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu