Foto ⟩ "X Faktora" uzvarētājai Elīnai Gluzunovai veikta krūšu palielināšanas operācija (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šova "X Faktors" trešās sezonas uzvarētājai Elīnai Gluzunovai, kura ir arī trīs bērnu māmiņa, beidzot veikta ilgi gaidītā krūšu palielināšanas operācija. Par to vietnē "Instagram" ziņoja klīnika, kurā norisinājās operācija.

Pirms kāda laika Elīna nolēma palielināt krūtis, jo vairs "nespēja sevi pieņemt". Sievieti visvairāk skumdināja tas, ka krūtis vairs nebija tik tvirtas kā agrāk. Nu klīnika, kurā Elīna veica krūšu palielināšanas operāciju, vietnē "Instagram" ievietoja vairākas fotogrāfijas no operācijas gaitas. 

Attēlos redzami foto gan "pirms", gan "pēc" krūšu palielināšanas. "Operācija noritēja mierīgā garā un tieši tā, kā ieplānots! Elīna pirms operācijas teica, ka nav satraukusies, un arī šobrīd - pēc korekcijas - jūtas labi un harmoniski," tika rakstīts pie fotogrāfijām. 

Pēc operācijas pati Elīna vietnē "Instagram" tiešraidē dalījās ar pēcoperācijas sajūtām. "Jūtos lieliski, nedaudz velkošas sajūtas, bet nekas nesāp! Garastāvoklis ideāls, miegs jau sen nav bijis tik dziļš un labs!" savās sajūtās dalījās dziedātāja. 

Izdevumam "Privātā Dzīve" Elīna atklāja, ka operācija viņai bijusi par velti - tā tikusi veikta sadarbības ietvaros ar klīniku. 

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu