"Gaidu, kad Skudra nositīs Majoni..." Apskatnieks pēc zaudējuma "Sibirj" kritizē vairākus "dinamiešus" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Edijs Pālens/LETA

Pēc sāpīgā Rīgas "Dinamo" zaudējuma pret Novosibirskas "Sibirj" skarbus vārdus vairākiem Rīgas kluba aizsargiem veltījis "Sport-Express" apskatnieks Aleksejs Ševčenko.

Rīgas "Dinamo" pirmdien ar rezultātu 3:4 viesos piekāpās Novosibirskas "Sibirj" hokejistiem. Rīdzinieki pirms noslēdzošā perioda bija vadībā ar rezultātu 3:0, bet pārsvaru nespēja noturēt un 14 sekundes līdz pagarinājuma beigām zaudēja mača izšķirošo ripu.

Pēc šīs spēles Ševčenko kritizēja rīdzinieku aizsargus Metjū Majoni un Rīsu Skārletu.

""Sibirj" paveicās, kar Rīgas "Dinamo" hokejisti vienkārši notrīcēja. Es gaidu, kad Skudra nositīs Majoni... vai arī aizsūtīs viņu kaut kur tālāk. Majoni ir viegli aizstāt. Bet, pirmkārt, viņš spēlē par mazu naudu. Otrkārt, atlaist [spēlētājus] vienmēr ir iespējams, bet vajag arī atrast arī kādu, kas viņus var aizstāt," sev ierastajā manierē uz maču atskatījās Ševčenko.

Tāpat apskatnieks piebilda, ka Rīgas klubam vēl nauda ir un papildinājumi tiks meklēti, jo komandu papildinājuši Jevgēņijs Gračovs un Genādijs Stoļarovs, tomēr būšot nepieciešami papildinājumi aizsardzībā. Ševčenko negatīvā gaismā izcēla arī RīsaSkārleta sniegumu pret "Sibirj": "Skārlets, kaut arī pieredzējis puisis, bet kaut kā sāka trīcēt."

Majone šīs sezonas četros mačos ir spējis izcelties ar vienu rezultatīvu piespēli un diviem visai noraidījumiem. Savukārt Skārlets pēdējā mačā pret "Sibirj" atzīmējās ar lietderības koeficientu -2.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu