Foto ⟩ Personālizstādē "Gaisma tuneļa galā" vāc ziedojumus radošo jomu pārstāvju atbalstam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lai vāktu ziedojumus radošo jomu pārstāvju atbalstam, šodien mūzikas un drāmas telpā "OratoriO" notika fotogrāfa Laura Vīksnes personālizstādes "Gaisma tuneļa galā jeb atmiņas par pandēmijas laika blokādi" darbu izsole.

Kā aģentūru LETA informēja pasākuma organizatoru pārstāve Una Rozenbauma, izsolē piedāvāto personālizstādi veido vairāku Latvijā zināmu personību portreti, kas uzņemti akcijas "Dots devējam atdodas" tapšanas laikā ar foto kameru "Hasselblad 500c".

Sporta 2 kvartālā tiks izsolītas Elitas Patmalnieces, Dārtas Danēvičas, Jura Kaukuļa, Vladislava Nastavševa, Ozola, Ivo Grīsniņa-Grīsļa, Denisa Paškevica un citu mākslinieku portreti. Pēc Rozenbaumas paustā, portreti uzņemti pandēmijas periodā, atbalsta akcijas tiešraides laikā un tie tiks izsolīti, lai vāktu ziedojumus grūtībās nonākušos radošo jomu pārstāvju atbalstam.

Izsoli vadīja Jānis Skutelis, kam paralēli pasākuma viesus priecēja muzikāli priekšnesumi no Ivo Grīsniņa - Grīšļa, Patrišas un citiem māksliniekiem.

Iegūtie līdzekļi tiks novirzīti "Dots devējam atdodas" "ziedot.lv" kontā un pēcāk ziedoti, lai atbalstītu tos radošo jomu pārstāvjus, kuri Covid-19 izraisītās krīzes un piespiedu dīkstāves dēļ palikuši bez pietiekamiem iztikas līdzekļiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu