Liene Kiviča satricina sociālos tīklus ar atbildēm kritiķiem, kuri nosoda viņas un vīra intīmo deju video (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Lai gan sabiedrībā pazīstami cilvēki reti mēdz ielaisties diskusijās ar saviem nelabvēļiem, mūziķa Andra Kiviča sieva Liene pamatīgi pārsteidza savus sekotājus, vīra profilā pie video, kurā abi izpilda intīmu deju meitas priekšā, sniedzot vairākus desmitus atbilžu cilvēkiem, kas skarbi izsakās par kadriem.

Atgādinām, ka sociālajos tīklos Kivičs publiskoja video, kurā abi meitas priekšā nepiespiestā gaisotnē ļaujas dejai un apskaujas. 

Video redzami arī intīmi kadri - dejas laikā mūziķis satver Lienes pēcpusi, kā arī pilnajā video versijā paceļ viņas džemperi un ar rokām satver sievas krūtis, kamēr viņa stāv ar seju pret kameru. 

Video noslēgumā Liene neslēpj sajūsmu par deju, kamerai iemūžinot arī šampanieša glāzes. 

Kadri izpelnījās teju 900 komentārus, no kuriem liela daļa bija tieši atbildes no pašas Kivičas. Viņa divu dienu garumā atbildēja daudziem kritiķiem, kā arī ielaidās garākās diskusijās ar sievietēm un vīriešiem, kuri par viņu un vīru izteica skarbākas piezīmes.

"Rezumē par mūsu deju video. Lielākajai daļai sieviešu šķiet, ka:

Dzīve notiek tikai alkohola reibumā;

Neviens nedejo tāpat vien, jo ar jums neviens nedejos nekad, kur nu vēl skaidrā;

Mums ir vairāk nelaimīgas sievietes, nekā mēs domājam;

Liela daļa domā, ka viņas ir labākas par mani," rakstīja Liene. 

Komentāros Kiviča vairākkārt uzsvēra domu, ka sievietes raksta viņas vīra profilā, jo tās interesējot Kivičs. "Velti esi ielīdusi Andra profilā. Tu viņu neinteresē!" - vairākkārt rakstīja Liene. 

Tāpat viņa komentāros norādīja, ka video nav lietojusi alkoholu, kā apgalvo kritiķi, rakstot, ka "citas sievietes esot tik nelaimīgas, ka ar savu mīļoto nevarot dejot skaidrā prātā". 

Tomēr vislielāko izbrīnu kritiķu vidū izpelnījās Kivičas atbildes par sieviešu izskatu - viņa komentētājām, kas izteica sabiedrības dāmai skarbas piezīmes, apskatīja profilus un rakstīja viņu vizuālajam izskatam attiecināmas replikas par "neglītumu" vai foto trūkumu. 

"Es tiešām domāju, kā tas ir iespējams, ka tieši sievietes ir tik stulbas. It kā manējās, bet nav. Ļoti žēl. Nelaimīgas, nesmukas un tik dumjas, ļaunas pakaļas. Un vēl ver vaļā savu nesmuko muti. Nekāda vieduma, tikai stulbums. Kāpēc? Žēl jūsu vīriešu, kas ar jums nekad nedejos tāpat vien. Pat skaidrā. Ja dejos, tad tikai šmigā, jo citādi to neredzat. Dejos ar citām. Ko saki, tas tu esi. Un jums ir paveicies, ka Jums atbildu. Nopietni. Stulbas zosis, un es neatvainojos," kādā no komentāriem savu viedokli pauda mūziķa sieva. 

Dauzi cilvēki neslēpa sašutumu par Kivičas skarbajām atbildēm, kamēr citi aizstāvēja pāri, rakstot, ka abiem ir tiesības publicēt tādus video, kādus viņi paši vēlās. 

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu