75 gadus vecais Jevgēnijs Petrosjans pirmo reizi parāda pusgadu veco dēlu, kura eksistenci līdz šim noliedza

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Martā Krievijas mediji aktīvi vēstīja, ka Krievijā slavenajam humoristam Jevgēnijam Petrosjanam un viņa 31 gadu vecajai sievai Tatjanai Bruhunovai piedzimis mazulis. 75. dzimšanas dienā Petrosjans izdarīja sensacionālu atklājumu, parādot mazuli, kuru līdz šim rūpīgi slēpa no sabiedrības acīm. 

Petrosjans un Bruhunova slepus kļuva par vecākiem šī gada martā. Vienā no Dubaijas klīnikām, izmantojot surogātmātes pakalpojumus, 13. martā pasaulē nāca abu dēls.

Par spīti mediju ziņojumiem, Bruhunova noliedza šīs runas, rakstot: "Cilvēki! Kas ar jums? Nomierinieties! Es jūs ļoti lūdzu nepārsūtīt man saites uz ziņu publikācijām un TV raidījumiem, kuros stāsta pasakas par mani un izpūš viņu izgudrotas pīles. Es ceru uz jūsu sapratni un veselo saprātu!" 

Tomēr īsi pēc tam Bruhunova pēkšņi sāka reklamēt apģērbu zīmolu, kas paredzēts topošajām māmiņām, kā arī komentāros pie foto izteica pateicību par ģimenes pieaugumu. 

Tomēr nu šīm runām gūts oficiāls apstiprinājums, jo Petrosjans nolēma beidzot parādīt mantinieku sabiedrībai. 

"Un šeit viņš ir - Vagans Jevgeņevičs Petrosjans!' pie foto, kurā tur rokās smaidīgu mazuli, rakstīja Petrosjans. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А вот и он - Ваган Евгеньевич Петросян!

A post shared by Евгений Петросян (@petrosyanevgeny) on

Humorists un viņa sieva vienmēr lielā slepenībā turējuši savu privāto dzīvi - sākumā pāris slēpa savas atiecības, tad slepeni apprecējās un tikai pēc tam sociālajos tīklos parādījās abu pirmā kopīgā fotogrāfija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

С Днём рождения, Волшебник! ❤️

A post shared by Tatyana Brukhunova (@bruhunova) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu