""Drausmīgais" Šūmahers bija pārprasta personība." F-1 leģenda kliedē mītus par bijušo pilotu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ross Brauns un Mihaels Šūmahers
Ross Brauns un Mihaels Šūmahers Foto: Reuters/ScanPix

Par Mihaelu Šūmaheru viņa pilota karjeras laikā domas allaž dalījās. Daudzi pilotu cienīja, kamēr citi uzskatīja, ka leģendārais pilots ir despotiska un nepatīkama persona. Bijušais Šūmahera boss "Ferrari" rindās Ross Brauns dažus no mītiem par Šūmaheru ir mēģinājis kliedēt.

"Sky Sports" jaunajā dokumentālajā seriālā "Race to Perfection" par savu ilggadējo zvaigzni runāja leģendārais F-1 komandu direktors Ross Brauns.

Kā norādīja F-1 leģenda, ka par Šūmaheru atšķirīgi viedokļi esot bijuši cilvēkiem, kuri pret viņu devās trasē. Bet Brauns nezinot nevienu cilvēku, kurš būtu strādājis kopā ar vācu pilotu un teiktu kādu sliktu vārdu par viņu: "Tā tas bija viņa cilvēciskuma un atdeves dēļ. Ja tu viņu pazini personīgi, tu zināji, ka viņš ir bija ļoti atraktīvs un uz personiskām attiecībām tendēts."

"Tik daudz reižu es viņu iepazīstināju ar cilvēkiem, kuri pirms viņu satika klātienē, domāja, ka Mihaels ir drausmīgs cilvēks. Bet, kad cilvēki ar viņu iepazinās, viedoklis par Mihaelu ātri mainījās," turpināja Brauns.

Tāpat Bijušais "Ferrari" direktors uzskata, ka daudziem priekšstats par Šūmaheri ir visai mānīgs: "Es nezinu, vai viņam līdz galam patika priekšstats, ko viņš bija radījis, jo viņš bija diezgan biedējoša personība. "Drausmīgais" Šūmahers bija pārprasta personība."

Nobeigumā Brauns sacīja: "Viņš bija spēcīga daļa no visām komandām, kurās viņš brauca un tas, kas ar viņu notika ir vislielākā traģēdija, jo viņš ir lieliska personība."

Pēc šaušalīgā kritiena 2013. gada nogalē par leģendārā pilota veselības stāvokli ir bijusi pieejama ierobežota intervija. Daudzi pilota un viņa ģimenes draugi ir uzsvēruši, ka ciena Šūmahera tuvinieku vēlmi informāciju par bijušā sportista veselības stāvokli paturēt noslēpumā.

Vēl jūnijā bija plānots, ka Šūmaheram tiks veikta atkārtota cilmju šūnu terapija, bet Covid-19 radīto draudu dēļ tā pagaidām ir atlikta.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu