Notievējusī Lolita krāšņā vakarkleitā izrāda savu slaido figūru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu dziedātāja Lolita pēc šķiršanās no piektā vīra Dmitrija Ivanova strauji zaudēja svaru. Nu sieviete pēc iespējas vairāk cenšas gozēties sabiedrībā, lai visiem parādītu savu slaido figūru. 

Krievu dziedātāja Lolita nesen savā "Instagram" kontā publicēja fotoattēlu no Krievijā pazīstama medija jubilejas svinībām. Saviesīgajā pasākumā dziedātāja mirdzēja melnā kleitā, kas atklāja citu acīm viņas fantastisko figūru.

56 gadus vecās Lolitas krasās figūras izmaiņas izraisīja vienaudžu skaudību un fanu apbrīnu. Gada laikā pēc šķiršanās no vīra Dmitrija Ivanova dziedātāja jau ir zaudējusi vairāk nekā 20 kilogramus. Lolita lepojas ar savu svara zaudēšanas sasniegumu un izmanto katru iespēju, kad var pagrozīties sabiedrībā.

Sekotāji slavenību apbēra ar komplimentiem. "Lolita, tu izskaties krāšņi!", "Lolit, tu esi ugunīga", "Dieviete", rakstīja sekotāji.

Iepriekš Lolita atzina, ka spēja zaudēt svaru, pateicoties endokrinologa palīdzībai. Mediķu palīdzību viņa meklēja tūlīt pēc skandalozas šķiršanās no vīra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu