Nav laika bezdarbībai! Trīs nepacietīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Ir kaitinoši stāvēt rindā, gadīt trolejbusu vai ceļā esošo picas piegādātāju, taču šīm trim Zodiaka zīmēm vārds "bezdarbība" neeksistē. Viņi ir gatavi uzreiz mesties jebkurā piedzīvojumā, vēsta portāls "MSN".

1. Strēlnieks

Ar mugursomu, kas mūžīgi tiek pārvilkta pāri plecam, šie brīvības cienītāji vienmēr ir kustībā. Viņi vēlas riskēt un piedzīvot saviļņojumus, par kuriem vērts pastāstīt mazbērniem. Neviens nevēlas dzirdēt stāstus par laiku, kad viņi sēdēja dvielī un gaidīja, kamēr izžūs mati. Strēlniekiem riebjas ikdiena. Viņi ir gatavi braukt nākamajā piedzīvojumā un no visas sirds noraidīs jebko, kas mēģina noenkurot viņu kuģi.

2. Ūdensvīrs 

No vienas puses, izcili intelektuāļi, no otras puses, spītīgi vēlas visu uzzināt. Ūdensvīri ir nākotnes domātāji. Viņi vēlas, lai visi pārstātu stagnēt un panāktu savus progresīvos ideālus. Ūdensvīriem nav laika nespējai: viņi ir aizņemti ar savas globālās utopijas veidošanu.

3. Auns

Pacietība ir tikums. Tūlītēja vēlmju apmierināšana ir Auna saviļņojums. Uguns zīmes darbojas ar impulsu un tuvojas uzdevumiem ar sīvu steidzamību. Emocionālo sabrukumu Auniem izraisa, piemēram, neizlēmīgais draugs, kurš cīnās, lai izvēlētos filmu, kuru skatīties, vai apģērbs, ko vilkt mugurā. Auni ir veidoti darbībai, un viņi nevar ciest dīkstāvi.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu