Medijs: Floids Meivezers atgriezīsies ringā pret vienu no lielākajām "YouTube" zvaigznēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Floids Meivezers
Floids Meivezers Foto: AP/LETA

Leģendārais bokseris Floids Meivezers paraugdemonstrējuma cīņā tiksies ar slaveno "jūtūberi" Loganu Polu ("Logan Paul"), vēsta DAZN.

Floids Meivezers savu pēdējo profesionālo cīņu aizvadīja 2017., kad boksa ringā tikās ar slaveno jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoni Konoru Makgregoru. Šis duelis arī paliks pēdējā reize, kad Meivezers aizvadījis profesionālu cīņu, bet minētais DAZN un vēl citi ārzemju mediji vēsta, ka viņš atgriezīsies ringā uz paraugdemonstrējuma cīņu.

Boksa leģendas pretinieks šajā duelī būtu "YouTube" zvaigzne Logans Pols, kuram bokss arī nav sveša lieta. Amerikāņu "jūtūberis" ringā divas reizes ir devies pret citu "YouTube" slavenību Oladžidu Olatundži jeb KSI. Pēdējais abu slavenību duelis pat bija sankcionēts kā profesionāla cīņa.

Jāatzīmē gan, ka abi bokseri nav pat tuvu vienai svara kategorijai. Piemēram pēdējā cīņā pret Makgregoru Meivezers svēra vien 67,6 kilogramus, kamēr Pols cīņā pret KSI svēra 86 kilogramus.

Meivezers jau iepriekš izteicās, ka boksa ringā viņu interesējot tikai paraugdemonstrējuma cīņas, kas nestu lielus ienākumus. Tāpat bijušais čempions regulāri fanus priecē ar attēliem un video, kuros redzams, ka viņš joprojām ir lieliskā fiziskā formā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barbaric

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Žurnālists Maiks Fainbergs ziņo, ka līgums par gaidāmo cīņu jau ir parakstīts un tā norisināsies jau šogad.

Floids Meivezers savas karjeras laikā ir aizvadījis 50 cīņas, uzvarot tās visas. Savukārt Pola kontā ir viens profesionālās cīņas zaudējums. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu