Annu Sedokovu apzagusi viņas asistente (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas mūziķe Anna Sedokova sociālajos tīklos pastāstīja šokējošus jaunumus - viņu apzagusi asistente, kas strādājusi pie mūziķes trīs gadus. 

Izrādās, ka sieviete aizrāvusies ar tiešsaistes kazino.

"Stāsts par to, kā mana asistente Nastja, sieviete, kura vairāk nekā trīs gadus bija man tuvāka nekā māsa, sieviete, kuru es uzskatīju par savu ģimeni, sieviete, kura trīs gadus gulēja manā gultā un apskāva manus bērnus, kļuva par zagli un nogrima dziļāk, nekā es varēju iedomāties," savu stāsta sāka Sedokova.

Asistente jau pusgadu esot aizņēmusies naudu no visām dziedātājas paziņām. Nastja teikusi, ka viņai esot slima māte, kurai nepieciešama operācija. Tādēļ neviens viņai neatteica. Tomēr ar to viss nebeidzās - būdama atkarīga un parādos, Nastja, kurai bija piekļuve Sedokovas finansēm, sāka mākslinieces naudu ņemt sev.

"Šodien es dzīvoju dzīvoklī, par kuru nav maksāts kopš aprīļa. Mans dēls apmeklē neapmaksātu dārziņu. Un visi, ko satieku, ir aizdevuši viņai naudu un to gaida atpakaļ," rakstīja mūziķe.

Seodkova paskaidroja, ka nezina, kā rīkoties tālāk, vēršoties pie sekotājiem ar lūgumu neļaut azartspēlēm sabojāt viņu dzīves. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu