Video ⟩ Kā pasakā! Stambulā noslēpumainai sievietei seko svīta ar suņiem, kaķiem un putniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Twitter video

Dilāra Iltere no Stambulas publicējusi video vietnē "Twitter" 2017. gadā, taču tas ir populārs vēl joprojām. Video redzams pārsteidzošs skats - kāda sieviete uz ielas vadījusi dzīvnieku parādi. To vidū bijuši kaķi, suņi un putni. Cilvēki cītīgi vērojuši noslēpumaino sievieti, it kā viņa būtu princese, kura izkāpusi no kādas Disneja multenes, vēstī izklaides portāls "Bored Panda".

"Sieviete gāja ļoti mierīgi," portālam "Bored Panda" sacījusi Dilāra. "Viņa ir no manu vecāku rajona. Mamma teica, ka viņa ir ārzemniece.

Ik pārdienas viņa sapulcina noklīdušus dzīvniekus un pabaro viņus. Tobrīd to nezināju, tādēļ, kad ieraudzīju viņu šādi ejam, nodomāju, ka viņa ir burve."

Video autore arī pavēstījusi, ka viņas mamma mēģinājusi runāt ar sievieti pēc tam, kad video ieguvis tik lielu popularitāti, taču jaunā zvaigzne bijusi kautrīga, jo viņas valodas zināšanas nav bijušas labas.

Pēc gada Dilāra atkal pamanījusi to pašu brīnumaino sievieti un dzīvnieki vēl joprojām viņai sekojuši.

Kā izrādījās, dzīvnieki viņu pazīstot. "Es zinu, ka viņa bieži baro dzīvniekus uz šīs ielas, kas ir diezgan ierasta lieta Turcijā," pauž Dilāra, "Stambulā mēs mīlam un rūpējamies pa noklīdušiem dzīvniekiem, it īpaši par kaķiem. Kaķi ir šīs pilsētas simbols."

Pie video cilvēki dalījušies ar savu viedokli par brīnumaino skatu, sakot, ka tas bijis brīnišķīgi un aizkustinoši, kā arī daudzi slavējuši sievieti un teikuši, ka viņa ir labsirdīga un sirsnīga. Vairāki cilvēki arī pateikušies par sievietes cēlsirdīgo rīcību

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu