Kanje Vests atkal plosās "Twitter": salīdzina sevi ar Putinu un nofilmē, kā uzčurā savai "Grammy" balvai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix/ ekrānuzņēmums

Reperis Kanje Vests nesen izraisīja pamatīgu skandālu, nomelnojot sievu Kimu Kardašjanu un viņas māti Krisu Dženeri. Nu Vests atgriezies ar skaļiem paziņojumiem, daloties ar vairākām neizprotamām atziņām.

Atgādinām, ka viņš vietnē "Twitter" publiskoja vairākus ierakstus, kuros atklāja, ka jau divus gadus mēģina izšķirties no savas sievas Kimas Kardašjanas, vienlaikus apsūdzot viņas māti Krisu Dženeri "balto pārākumā".

Pēc tam Vesta izteikumus komentēja arī Kima, norādot uz vīra garīgās veselības problēmām. "Viņš ir izcils, bet sarežģīts cilvēks, kurš papildus tam, ka ir mākslinieks un melnādainais, ir pieredzējis sāpīgu mātes zaudējumu un cenšas tikt galā ar izolāciju, kuru pastiprina viņa bipolārie traucējumi. Tie, kuri ir tuvi Kanjem, pazīst viņa sirdi un saprot, ka viņa vārdi neatbilst viņa nodomiem."

Nu Vests atkal dalījās ar daudziem ierakstiem, kuros izteica skarbu kritiku mūzikas industrijai. 

Vienā no ierakstiem reperis sevi nodēvēja par "mazuli Putinu". 

"Ticiet man, es neapstāšos, kamēr viss nebūs kārtībā! Nevis Kanje, bet mazulis Putins," teikts ierakstā.

Tāpat viņš dalījās ar šokējošu video, kurā podā ievietota "Grammy" balva, kurai viņš urinē virsū. Lai gan nav skaidrs, vai kadros redzamā balva ir īsta, ļaudis par video pauda krietnu neizpratni.

Repera "Twitter" vētra beidzās ar foto, kurā viņš dalījās ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina foto. 

Tajā, kas izskatās pēc izdomāta albuma vāka, redzams, kā Putins nodarbojas ar džudo. Pie kadra vēstīts: "Pirmais noteikums - klausiet Kanji!" 

Tagad "Twitter" uz 12 stundām ir nobloķējis Vesta profilu, jo viņš publiski dalījās ar žurnāla "Forbes" redaktora privāto tālruņa numuru, dēvējot viņu par "balto pārākuma sludinātāju". 

Vesta fani pauda uzskatu, ka reperim šobrīd ir maniakālā epizode, jo viņš cieš no bipolārajiem traucējumiem. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu