Igaunijā piecu cilvēku kopīga alkohola lietošana beidzas ar saindēšanos un četru personu nāvi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Aizvadītajā nedēļas nogalē Pelvas pilsētā piecu cilvēku kompānija kopīgi lietoja alkoholu, kas beidzās ar bīstamas ķīmiskas vielas iedzeršanu un četru personu nāvēm, vēsta laikraksts "Postimees".

Notikušā apstākļi joprojām ir neskaidri. Saskaņā ar zināmo informāciju divstāvu mājā pieci vīrieši lietojuši alkoholu, taču pēc tam ķērušies klāt rūpnieciskajam šķīdinātājam (dihloretānu), kuru izmanto lakas vai līmes noņemšanai.

Tā ir ļoti bīstama ķimikālija, kas izraisa saindēšanos, kas var izraisīt cilvēka nāvi. Pagaidām nav zināms, kad un kāpēc vīrieši sākuši lietot dihloretānu.

Vietējās policijas pārstāvis Raino Sau atklāja, ka pēc dihloretāna lietošanas visiem vīriešiem palicis slikti un viens no viņiem nomiris dzīvoklī.

Kaimiņi sapratuši, ka kaut kas nav kārtībā tikai nākamajā dienā, kad uz notikuma vietu tika izsaukti mediķi un policija. 

Ierodoties notikuma vietā jau miris bija kāds 46 gadus vecs vīrietis, bet naktī uz pirmdienu slimnīcā mira 33 gadus vecs vīrietis. Trešdien slimnīcā tika nogādāti vēl divi ballītes apmeklētāji - 44 gadus un 65 gadus vecs vīrietis. Abi arī trešdien mira slimnīcā.

Policija par notikušo ir uzsākusi kriminālprocesu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu