Parisa Hiltone gatavojas kļūt par mammu dvīņiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Parisa Hiltone nesen atklājusi, ka pirms dažiem gadiem iesaldējusi olšūnas un tagad nolēmusi kļūt par mammu. Uz šo lēmumu viņu pamudinājusi draudzene Kima Kardašjana-Vesta.

Parisa Hiltone ir nolēmusi kļūt par dvīņu mammu. Vietnes “PodcastOne” raidījumā 39 gadus vecā bagātniece atklājusi savus īpašos ģimenes plānus, kā arī paziņojusi, ka izvēlējusies nākotnes meitiņas vārdu.

“Mēs jau plānojam ģimenes pieaugumu, mums būs dvīņi, puisītis un meitenīte. Ja esi iesaldējusi olšūnas, iespējams izvēlēties bērnu dzimumu un skaitu,” sacīja Hiltone.

“Meitu vēlos saukt par Londonu, taču vēl neesmu izdomājusi vārdu dēlam. Tāpēc vaicāju draugiem, vai viņiem ir kādi ieteikumi. Nevēlos turpināt pilsētu tēmu, bet nezinu, ir grūti izlemt. Par vārdu Londona esmu pilnīgi pārliecināta, bet par puisīša vārdu vairāk jāpadomā,” paskaidroja blondīne.

Sabiedrības dāma Hiltone, kas no pagājušā gada aprīļa ir kopā ar uzņēmēju un ģimenes draugu Kārteru Reimsu, iepriekš atklāti runājusi par savu lēmumu pirms dažiem gadiem iesaldēt olšūnas. Parisa atklājusi, ka piemēru ņēmusi no savas draudzenes Kimas Kardašjanas-Vestas. “Mums ar Kimu par šo tēmu bija brīnišķīga saruna,” sacījusi Hiltone intervijā laikrakstam “The Sunday Times”, minot, ka realitātes šova “Keeping Up with the Kardashians” zvaigzne pat ieteikusi savu ārstu.

“Viņa iepazīstināja mani ar savu ārstu, un man viņas rīcība šķita iedvesmojoša. Es uzskatu, katrai sievietei tas ir jādara, jo tu vari kontrolēt situāciju un nedomāt – ak šausmas, man ir jāprecas!” toreiz norādīja Hiltone.

Intervijā laikrakstam “Times” bagātniece pastāstījusi, ka viņa ļoti vēlas meitiņu: “Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu viņu saģērbt, lai viņa izskatītos kā miniatūra es.” Parisa arī minējusi, ka būtu atvērta idejai par dvīņiem, jo tādā veidā pie reizes var dabūt abus – gan puiku, gan meiteni.

Žurnāls “People” šā gada sākumā no slepena avota uzzinājis, ka Hiltone ir laimīgāka kā jebkad un atradusi savu īsto – uzņēmēju Reimsu. “Viņi ir samīlējušies līdz ausīm,” ziņojis avots.

Pāris šā gada aprīlī atklājis savas attiecības ar ierakstu “Instagram”, publicējot foto, kurā abi redzami svinot pirmo kopābūšanas gadadienu un skūpstoties. Parisa rakstījusi: “Daudz laimes gadadienā, mīļais! Man ļoti patīk radīt atmiņas ar tevi. Tavi skūpsti ir maģiski. Es priecājos, ka esmu tava, zinot, ka esi mans.”

Hiltone “The Sunday Times” teikusi, ka, pēc viņas domām, Reimss kādreiz būs vislabākais tētis pasaulē, un viņa cer, ka varēs kopīgi radīt bērnus. “Beidzot esmu atradusi savu ideālo otro pusīti, kādu, ar ko vēlos pavadīt visu atlikušo mūžu un kopā veidot ģimeni,” sacījusi Hiltone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu