Rebeka Koha dalās intīmās atklāsmēs par savām attiecībām ar mīļoto Moazu (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijusī svarcēlāja Rebeka Koha ar dzīvesbiedru, katariešu diska metēju Moazu Muhamedu Ibrahimu nule nosvinējuši astoņu mēnešu kopābūšanas jubileju. Par godu tam, Koha mīļotajam veltījusi īpašu sveicienu.

"Astoņu mēnešu attiecību jubileja. Tie bijuši saldi un rūgti, priecīgi un bēdīgi, viegli un grūti! Bet, neraugoties ne uz ko, vienmēr esmu pateicīga Dievam par tevi savā dzīvē. Katrs skatiens, katrs skūpsts, katrs apskāviens man liek aizmirst sliktās lietas un es vienkārši izbaudu to, kas man ir - tevi!

Varbūt tie ir tikai astoņi mēneši, bet man tie ir ļoti īpaši astoņi mēneši

un, protams, es novēlu vēl daudz gadu mums abiem kopā. Es novērtēju katru mirkli, ko pavadu ar tevi. Nekādu nožēlu vai šaubu, tikai virzāmies uz priekšu, augam kopā! Mīlu tevi un vienmēr mīlēšu!" - vietnē "Instagram" vēsta Koha.

Jau vēstījām, ka augusta izskaņā Koha paziņoja, ka Allāha priekšā apprecējusies ar Ibrahimu. 

Atgādinām, ka 26. jūlijā Koha savā "Instagram" kontā publicēja ierakstu, kas vēsta, ka viņa ir pārgājusi islāmā. 

Savukārt 5. augustā videokonferencē, kurā piedalījās Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Žoržs Tikmers, svarcelšanas treneri Eduards Andruškevičs un Viktors Šcerbatihs, kā arī Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) vadītājs Einars Fogelis, smagatlēte Rebeka Koha paziņoja par sportistes karjeras beigām.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu