Kādēļ pēdējos gados slavenībām un influenceriem kļuvis populāri rīkot viltus kāzas?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ musickillskate/ Reuters/ Scanpix

Kāzas vienmēr ir bijis lielisks veids, kā slavenībām pievērst sev uzmanību. Sabiedrība vēlas zināt, kādu kleitu vilkusi līgava un kas noticis ceremonijas laikā. Bagātniekiem laulība kļuvusi par sava veida statusu jeb nonākšanu jaunā līmenī, taču tagad zvaigznes vēlas lielu pasākumu bez saistībām, vēsta portāls "Vice". 

Influenceru popularitāte pēdējo gadu laikā ir augusi, un kāzas ir kļuvušas par mārketinga triku. Kāda realitātes šova zvaigžņu pāris salaulājies žurnāla “People” fotogrāfa priekšā. Izklausās ļoti romantiski – nofilmēt un iemūžināt savu īpašo dienu, kas piedevām tikusi sponsorēta. Izrādās, zvaigžņu laulības nemaz nav bijušas oficiālas.

Realitātes šovu zvaigznes un influenceri nav vienīgie, kas izmanto viltus kāzas. Kad aktrise Dženifera Anistone izšķīrās no sava vīra Džastina Terū, portāls “TMZ” paziņoja, ka neesot nekādu pierādījumu par viņu laulības eksistenci. Portāls uzzinājis, ka pāris neesot iesniedzis pieprasījumu Losandželosas apgabalam laulības licences saņemšanai. Daudzi runā, ka abi nekad neesot oficiāli salaulājušies. Anistone un Terū nav par to atklāti runājuši, kā arī neviens no viņiem neesot nolīdzis šķiršanās advokātu, ko mediji noteikti būtu pamanījuši.

Foto: Reuters/ Scanpix

Arī seriāla “Radīti skatuvei” aktrise Lea Mišela rādīja, kā salaulājusies ar dizaineru Zendiju Reihu. Pāris gozējās laikrakstu pirmajās lappusēs mēnešiem ilgi, pateicoties sadarbībai ar kādu kāzu plānošanas pakalpojumu sniedzēju. Mišelas kāzas tika sīki aprakstītas, sākot ar to, kāda dizainera kleitu viņa vilkusi, un beidzot ar kādām lokšķērēm ieveidoti līgavas mati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3/9/19❤️

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Pēc influenceru kāzām bieži vien sociālajos tīklos var redzēt ievietotās “sirsnīgās” pateicības, kas patiesībā ir vien reklāmas. Viņi rīko viltus kāzas, lai iegūtu pozitīvu reklāmu, naudu vai pat medusmēnesi bez maksas. Kāzas parasti ir arī lielisks veids, kā iegūt lielāku popularitāti un cilvēku atbalstu.

Kāpēc tad to dara arī ļoti populāras slavenības, kurām nauda nav problēma un viņi jau ir slaveni? Viens no iemesliem varētu būt tieši lielās finanses, jo slavenību šķiršanās ir ļoti sarežģīts un ilgstošs process. Iespējams, tādēļ bagātnieki nolemj salaulāties bez paraksta, lai pēc tam šķiroties nenāktos iet cauri sarežģītajam mantas dalīšanas procesam. 

Taču lielu slavenību kāzām ir vēl kāda pozitīva iezīme – pasākums slavenībām var likt izskatīties cilvēcīgākiem. Vidusmēra iedzīvotājiem slavenības šķiet kaut kas nesasniedzams, kā arī viņu dzīve var likties neizprotama, taču jebkurš cilvēks sapratīs mīlasstāstu un tajā jomā varēs ar slavenību identificēties.

Tā, piemēram, Dženifera Anistone ir viena no slavenībām, ko sabiedrība vienmēr vēlējusies redzēt laimīgu. Pēc skaļās šķiršanās ar Bredu Pitu cilvēkiem nebija svarīgi, vai 2015. gada nelielā ceremonija ar Terū bijusi oficiāla vai ne, viņiem galvenais bija fakts, ka Anistone nu "ir laimīga", turklāt arī prese slavenību lika mierā ar jautājumiem par to, kad nu gaidāmas kāzas.

Tagad gan mediji un paparaci ir kļuvuši gudrāki - kā ziņo vairāki portāli, tie daudz rūpīgāk sekos līdzi, vai slavenības iesniedz laulību apliecības pieprasījumu, kā arī pārbaudīs, vai zvaigznes pirms grandiozajām precībām ir vērsušās apgabala tiesā, lai saņemtu licenci. Piemēram, aktieris Liams Hemsvorts un mūziķe Mailija Sairusa saņēma laulību atļauju Tenesī štatā, kas nozīmē, ka viņu savienība esot bijusi oficiāla.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu