"Viņš ir cita veida "dzīvnieks"." Bijušais F-1 čempions veltījis augstas uzslavas leģendārā Šūmahera dēlam Mikam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Šūmahers
Miks Šūmahers Foto: EPA/Scanpix

Daudzi F-1 apskatnieki uzskata, ka leģendārā Mihaela Šūmahera dēlam Mikam motoru sportā priekšā ir ļoti gaiša nākotne. Viens no optimistiski noskaņotajiem ekspertiem ir arī bijušais F-1 čempions Džensons Batons.

Batons sarunā ar "Sky Sports" uzsvēra, ka jaunajam pilotam pavisam noteikti ir potenciāls kļūt par pilntiesīgu F-1 braucēju, tomēr viņam arī ir jārēķinās, ka uzvārds allaž nesīs salīdzinājumus ar tēvu: "Viņam šis salīdzinājums būs sarežģīts. Patiešām."

Tomēr bijušais čempions arī atzīst, ka jaunais pilots no sava tēva ir pārmantojis arī pietiekami daudz labā.

"Cilvēki viņu allaž salīdzinās ar Mihaelu un es uzskatu, ka tas ir absolūti negodīgi. Viņš ir cits cilvēks un cita veida "dzīvnieks". Šķiet, ka viņš ir patiesi jauks puisis ar lielisku darba ētiku, kas gan Mihaelam pavisam noteikti piemita," sacīja Batons.

Tāpat F-1 apskatnieks arī izcēla faktu, ka Šūmahers jaunākais lielisku sniegumu demonstrē F-2 sacensībās, kur šobrīd jaunais vācietis ir kopvērtējuma līderis.

"Pēdējo divu gadu laikā viņš ir ievērojami audzis. Es uzskatu, ka viņš ir pelnījis vietu F-1 formulā. Tad mēs patiesi varēsim redzēt, kā viņš panes īstu spriedzi," sacīja Batons.

Jāatzīmē, ka aizvadītajā nedēļas nogalē, kad Mihaela ilgus gadus pārstāvētā "Ferrari" aizvadīja savu 1000. sacīksti, jaunais pilots treniņbraucienos tika pie iespējas sevi apliecināt pie sava tēva leģendārā "Ferrari F2004" bolīda stūres.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu