"Strādājam pie kaut kā interesanta." UFC prezidents ieskicē, kad varētu atgriezties Makgregors

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

Bijušais UFC čempions divās svara kategorijās Konors Makgregors šobrīd ir noslēdzis karjeru, bet organizācijas prezidents ir atklājis, ka plānos ir atgriešanās oktagonā jau nākamā gada sākumā.

Jau laikā, kad Makgregors paziņoja par karjeras noslēgšanu jau trešo reizi, daudzi jaukto cīņas mākslu (MMA) fani bija skeptiski noskaņoti. Fakts, ka cīkstonis neizņēma savu vārdu no USADA dopinga testēšanas saraksta ideju par to, ka viņš cimdus uz nagliņas vēl nav kāris.

Sarunā ar ESPN UFC prezidents Deina Vaits skaidroja, ka šobrīd aktīvi strādā pie īra atgriešanās oktagonā.

"Mēs šobrīd strādājam pie kaut kā interesanta saistībā ar Konoru nākamā gada sākumā. Viņam vajadzētu būt atpakaļ jau nākamgad. Es nesaku, ka viņš ar garantiju būs atpakaļ, bet mēs pārrunājam dažādus variantus," sacīja Vaits

Lielākas vai mazākas spekulācijas par Makgregora atgriešanos ir bijušas jau teju kopš brīža, kad īrs savam ierakstam par karjeras beigām uz klaviatūras nospieda "enter" pogu. Tomēr arī Makgregora menedžeris Odijs Atārs sarunā ar "MMA Fighting" apstiprināja, ka sarunas par atgriešanos patiesi esot aktuālas.

Viens no Makgregora argumentiem par aiziešanu no sporta bija fakts, ka neviena no piedāvātajām cīņām viņu neesot ieintriģējusi. MMA faniem atliek cerēt, ka "interesantā" cīņa pie kā strādā Vaits tāda šķitīs arī slavenajam īram

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu