Video ⟩ NBA aizvadītajā naktī: "Heat" atspēlējas un sērijā izvirzās vadībā ar 2-0

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dže Krauders un Gorans Dragičs
Dže Krauders un Gorans Dragičs Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Miami "Heat" ceturtdien Austrumu konferences finālā prata atspēlēt 17 punktu deficītu un trešajā ceturtdaļā pārņēma vadību, vēlāk svinot jau otro uzvaru pret Bostonas "Celtics".

"Heat" ar 106:101 (28:31, 19:29, 37:17, 22:24) uzvarēja Bostonas "Celtics" un sērijā līdz četriem panākumiem izvirzījās vadībā ar 2-0.

Otrajā puslaikā "Heat" uz brīdi atpalika par 17 punktiem, bet pirmais puslaiks noslēdzās ar -13 (47:60). Izšķirošā izrādījās trešā ceturtdaļa, kuru "Heat" uzvarēja ar 37:17.

Mača galotnē uzvaru "Heat" palīdzēja noturēt Bama Adebajo precīzais metiens, Džimija Batlera pārtvertā bumba un "slum dank", kā arī Gorana Dragiča divi precīzie "sodiņi" un "trejacis" pāri Daniela Teisa rokām.

Dragičs šo spēli noslēdza ar 25 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, Adebajo iekrāja 21 punktu un desmit bumbas zem groziem, bet Batlera rēķinā 14 punkti.

"Celtics" rindās Kemba Vokers izcēlās ar 23 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām, kamēr pa 21 punktam guva Džeisons Teitums un Džeilens Brauns, kuram arī sešas bumbas zem groziem.

"Izslēgšanās spēlēs piedalāmies, lai izcīnītu titulu," pēc panākuma teica Adebajo. "Turpinām krāt uzvaras un cerams, ka sasniegsim savu mērķi."

"Pagaidām esam vadībā ar 2-0, bet jāturpina krāt uzvaras."

Iepriekš vēl nevienam komandai šajā izslēgšanas spēļu fāzē nav sanācis atgūties no 0-3, tāpēc "Celtics" nākamais duelis būs īpaši nozīmīgs.

"Heat" NBA finālā no 2010. līdz 2014.gadam spēlēja ikgadu, bet to laiku komandu pārstāvēja teju vai neapturams trio - Lebrons Džeimss, Kriss Bošs un Dveins Veids.

NBA sezona turpinās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Video: "Heat" - "Celtics" mača spilgtākie momenti

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu