Video ⟩ Tiesneša kļūda? MMA cīkstonis pēc brutālas sitienu sērijas ilgāku laiku nespēj piecelties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"CFFC 84" cīņu šovā norisinājās duelis starp vieglā svara cīkstoņiem Džordanu Titoni un Petu Sabatini. Cīņas iznākums pievērsis fanu uzmanību, jo tās zaudētājs ilgāku laiku nebija spējīgs piecelties.

Minētās cīņas pirmā raunda vidū Sabatini pretiniekam trāpīja lielisku kombināciju, pēc kuras Titoni bija manāmi ievainots, tomēr cīņa vēl turpinājās un viņam nācās uzņemt vēl vairākas brutālas sitienu kombinācijas pirms tiesnesis lēma par labu cīņas apstādināšanai.

Pēc tam, kad cīņas tiesnesis iejaucās, lai dueli pārtrauktu, Titoni vienkārši saļima un bija nekustīgs aptuveni desmit minūtes. Cīņas komentētājs Filips Brukss, plašāk pazīstams kā CM Punk nobažījies sacīja, ka šajā laikā, viņaprāt, Titoni pat neesot pakustējies.

Ja tiesnesis būtu pārtraucis cīņu uzreiz pēc pirmās kombinācijas, visticamāk viņš būtu saņēmis kritiku par pārlieku agru cīņas pārtraukšanu, taču šajā situācijā vairāki MMA fani norāda, ka cīņu vajadzējis apturēt arī ātrāk. Visticamāk mirklis, kad tiesnesim cīņā vajadzēja iejaukties ir pie augstāk redzamā video 0:07 atzīmes un pēdējos divus sitienus Titoni nebūtu uzņēmis.

Titoni no oktagona tika iznests uz nestuvēm, tomēr cīkstonis vēl paspēja faniem parādīt, īkšķi, simbolizējot, ka ir pie samaņas. Tomēr nav šaubu, ka Titoni tiks veikti papildus testi, lai pārliecinātos, ka cīkstoņa smadzenēm nav nodarīts lielāks bojājums nekā sākotnēji domāts.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu