"Morāle vienkārša - jādzer mazāk!" Bēdīgi slavenais Jefremovs apcietinājumā atklāti atbild uz fanu vēstulēm (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bēdīgi slavenais krievu aktieris Mihails Jefremovs jau otro nedēļu atrodas pirmstiesas apcietinājumā. Atrodoties apcietinājumā, aktieris kādai no savām fanēm uzrakstījis atklātu vēstuli.

Pirmstiesas aizturēšanas centrā tiek ievērots stingrs režīms. Arestētie ceļas pulksten sešos no rīta un dodas gulēt pulksten desmitos vakarā. Darbā nav jāiet, un izklaižu ir maz. Apcietināto rīcībā ir televizors ar ierobežotiem kanāliem un trenažieru zāle. Ieslodzītajiem ir atļauts saņemt vēstules.

Aktieris Jefremovs divu nedēļu laikā saņēmis ļoti daudz vēstuļu. Cilvēktiesību aktīvisti apgalvo, ka aktieris dažu dienu laikā saņēmis aptuveni 100 vēstuļu. Uz dažām no tām vīrietis arī atbildējis. 

Kādai satrauktai fanei Jefremovs rakstīja, ka ar viņu viss ir kārtībā, un pateicās sievietei par atbalstu. Viņam palīdzot humors un pašironija. Viņš nesūdzas par kamerām un pirmstiesas apcietinājuma administrāciju.

"Viss pāriet, un arī šis pāries," filozofiski rezumēja Jefremovs.

"Kas notika, tas notika. Tad tas ir liktenis. Tajā dienā (kad notika nelaime) diemžēl es apmēram no pulksten 13:00 neko neatceros. Tātad morāle ir vienkārša - ir jādzer mazāk," rakstīja aktieris.

Jefremovam tagad ir jauns advokāts, un mākslinieka radinieki un draugi cer, ka advokāts spēs samazināt ieslodzījuma laiku. Lietas izskatīšanas datums vēl nav noteikts.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu