Modele Emīlija Rataikovski atklāj, ka ir seksuālās vardarbības upuris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāņu supermodele, aktrise un uzņēmēja Emīlija Rataikovski apsūdzējusi fotogrāfu par seksuālu vardarbību pret viņu, kas norisinājās 2012. gadā kailfoto uzņemšanas laikā.

2012. gadā slavenība piedalījās neapmaksātā fotosesijā žurnālam "Darius". Fotosesija norisinājās fotogrāfa Džonatana Ledera mājā, kuras laikā viņa pozēja gan apakšveļā, gan pilnīgi kaila.

Rataikovski atklāja, ka fotografēšanās laikā dzērusi sarkanvīnu, lai atslābinātos. Pēc neilga laika modele jau jutusies piedzērusies.

"Man sala, un es ietinos segā. Džonatans apsēdās man blakus. Viņa džinsi pieskārās manām kailajām kājām," viņa atcerējās. Tad fotogrāfs sācis modelei jautāt par vīriešiem. Modele ilgi runājusi par randiņiem un nav pamanījusi, ka ik pa laikam pieskaras Džonatana kājai.

"Es neatceros, ka skūpstījos, bet atceros, kā viņa pirksti pēkšņi atradās manī. Viņš tos kustināja tik stipri un asi, ka šķita, ka tā ir mana pirmā reize. Es instinktīvi ar spēku atrāvu viņa pirkstus. Es neteicu ne vārda. Viņš pēkšņi piecēlās un skrēja pa kāpnēm prom," dalījās modele.

Leders noliedz Rataikovski apsūdzības pret viņu. "Mēs esam dziļi noraizējušies par Rataikovski nepatiesajiem izteikumiem. Viņa vienmēr vēlas uzmanību un ilgojas pēc slavas. Protams, Ledera kungs pilnībā noliedz savas nežēlīgās apsūdzības. Ir smieklīgi un skumji, ka viņa ir tik atriebīga, ka nemitīgi melo medijiem," sacīja Ledera pārstāvis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu