Petrosjana gados jaunā sieva apgalvo, ka dzemdējusi pati un nav izmantojusi surogātmātes pakalpojumus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Martā Krievijas mediji aktīvi vēstīja, ka Krievijā slavenajam humoristam Jevgēnijam Petrosjanam un viņa 31 gadu vecajai sievai Tatjanai Bruhunovai piedzimis bērns. Nu jaunā māmiņa lika noprast, ka pati to iznēsājusi, par spīti runām par surogātmāti.

Bruhunova ierakstā pavēstīja, ka grūtniecības laikā savā "Instagram" esot publicējusi vecas fotogrāfijas, kā arī centusies pēc iespējas mazāk iet ārā. Pirmie mazuļa dzīves mēneši sakrituši ar pandēmijas laiku, tāpēc citiem neienāca prātā, ka Tatjana un Petrosjans kļuvuši par vecākiem.

"Esmu pateicīga karantīnai. Neviens un nekas nenovērsa manu uzmanību no aizraujošās iepazīšanās ar manu bērnu. Esmu pateicīga visiem, kuri, pamanot manas ļoti plandošās kleitas, to neizrādīja un lika mani mierā. Paldies visiem, kas uzminēja, bet smalki klusēja. Tas man nebija vieglākais laiks, bet bezgala laimīgs!" atzina humorista 31 gadu vecā mīļotā.

Arī pats Petrosjans pie viena no saviem ierakstiem uz kāda sekotāja jautājumu par to, kas iznēsāja abu mazuli, lakoniski atbildēja: "Sieva!" 

Atgādinām, ka Bruhunovai tas ir pirmais bērns, savukārt 75 gadus vecajam Petrosjanam otrais. Līdz šim Krievijas mediji ziņoja, ka Petrosjana un Bruhunovas dēls nācis pasaulē vienā no Dubaijas klīnikām, izmantojot surogātmātes pakalpojumus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatyana Brukhunova (@bruhunova) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu