Kirkorovs, Baskovs un citas krievu estrādes zvaigznes dziesmā pauž atbalstu Lukašenko (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Filips Kirkorovs, Nikolajs Baskovs, Aleksandrs Buinovs, Diāna Gurcka un vēl apmēram 20 krievu un baltkrievu mākslinieki piedalījās mūzikas video ierakstā dziesmai, kurā iekļauts citāts no Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko uzrunas.

Videoklips tika publicēts baltkrievu grupas "Aura" "YouTube" kanālā. Video jau ir ieguvis vairāk nekā 125 tūkstošus skatījumu.

"Šeit ir manas debesis, manas mājas, mana sirds. Šeit viss ir tuvs un dārgs. Es mīlu savu zemi no visas sirds. Šeit mēs dzīvojam, mūsu bērni dzīvos. Mierā, mīlestībā un harmonijā - kopā," tādi ir dziesmas vārdi piedziedājumā.

Šīs rindas noslēdzas ar Lukašenko vārdiem: "Vienkārši zini - tu neatdosi savu mīļoto!" Atgādinām, ka to Lukašenko teica 4. augustā, īsi pirms Baltkrievijas prezidenta vēlēšanām. Tā viņš noslēdza savu ikgadējo vēstījumu republikas tautai un parlamentam.

Dziedātāja Buinova pārstāvji sacīja, ka nezināja, ka šajā kompozīcijā izmantots Lukašenko citāts. Kirkorova preses sekretārs arī sacīja, ka tam nav nekādas saistības ar Lukašenko atbalstu.

Atgādināsim, ka 8. augustā, prezidenta vēlēšanu priekšvakarā, vajadzēja notikt Lukašenko atbalstam veltītam koncertam, kurā bija paredzēts uzstāties daudzām Krievijas zvaigznēm, taču viņu pārstāvji mudināja māksliniekus to nedarīt.

Rezultātā no uzstāšanās atteicās Leonīds Agutins, Grigorijs Ļepss, kā arī amerikāņu reperi Tyga un Saint Jhn. 17. septembrī Nikolajs Baskovs nepaklausīja fanu lūgumus un uzstājās Minskā. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu